marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

,,Magie in lumina lunii”, o noua comedie romantica marca Woody Allen, din 14 noiembrie, in cinematografele din Romania

Cu dialoguri savuroase si o distributie exceptionala, Magie in lumina lunii este o noua comedie romantica regizata de legendarul Woody Allen, care din 14 noiembrie ii aduce impreuna pe marile ecrane pe Colin Firth si Emma Stone.

,,Magie in lumina lunii , o noua comedie romantica marca Woody Allen, din 14 noiembrie, in cinematografele din Romania


In decorul fabulos oferit de opulenta riviera franceza a anilor `20, Magie in lumina lunii este o comedie romantica semnata de Woody Allen, care il aduce in prim plan pe un mare magician (Colin Firth), aflat intr-o  continua incercare de a demasca o clarvazatoare (Emma Stone).


 
De la prima lor intalnire, Stanley (Colin Firth) o catalogheaza pe Sophie(Emmma Stone) ca fiind insignifianta, o sarlatana pe care o poate demasca imediat, minunandu-se de credulitatea familiei gazda. Dar spre marea sa surprindere, Sophie reuseste sa citeasca de multe ori minti si sa faca alte lucruri supranaturale care nu isi gasesc nicio explicatie logica si care-l lasa cu gura cascata... Foarte curand, Stanley ii marturiseste iubitei lui matusi Vanessa (Eileen Atkins) ca a inceput sa se intrebe daca nu cumva puterile lui Sophie sunt reale. Daca ele ar fi reale, Stanley isi da seama ca orice este posibil si ca tot ceea ce credea el se naruie.
 

 

 

Ceea ce urmeaza insa depaseste orice asteptare, pentru ca vom asista la o serie de evenimente pur si simplu magice, care vor influenta pana si relatia tensionata dintre cele doua personaje. Finalul insa este cel care ne pregateste cea mai reusita Magic in The Moonlight/Magie in lumina lunii. Filmul va putea fi vizionat in premiera din 14 noiembrie in intreaga tara.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies