marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Maleficent: Angelina Jolie este infricosatoare in primul poster pentru super productia celor de la Disney

Noua productie Disney ce va prezenta o „poveste nespusa pana acum” despre vrajitoarea sumbra si rea Maleficent, din „Frumoasa din Padurea Adormita”, are acum lansat primul sau poster oficial. Angelina Jolie apare cu coarne si este infricosatoare.

Maleficent: Angelina Jolie este infricosatoare in primul poster pentru super productia celor de la Disney


Angelina Jolie va juca rolul ursitoarei celei rele, iar noua versiune a filmului va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe ursitoare sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra Aurorei (n.r. Frumoasa adormita), interpretata de Elle Fanning.

 

Cei de la Disney se chinuie sa faca pelicula inca din 2009 cand proiectul a fost anuntat cu regizorul Brad Bird la carma. Acesta la fel ca si Tim Burton, a renuntat la proiect. Scenariul peliculei este semnat de Linda Woolverton iar Angelina Jolie va juca rolul vrajitoarei Maleficient.

 

In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani.
 

Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.

 


Producatorii au anuntat ca un nou trailer va aparea miercuri, iar data de lansare a fost programata pentru 30 mai 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies