marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man Of Steel, noul film cu Henry Cavill in rolul lui Superman, e atat de bun incat i-a facut pe fani sa planga

Regizorul  Zack Snyder a reusit sa le provoace lacrimi fanilor lui Superman in acest weekend la San Diego unde a prezentat in cadrul conventiei Comic Con imagini din mult asteptatul sau film Man of Steel.

Man Of Steel, noul film cu Henry Cavill in rolul lui Superman, e atat de bun incat i-a facut pe fani sa planga

Vara asta Batman e la putere, insa la anul va fi randul lui Superman. Pe 14 iunie 2013, la 7 ani distanta de la lansarea ultimului film din franciza, Superman se intoarce in Man of Steel cu britanicul Henry Cavill in rolul principal. In 2006 "Superman returns" cu Brandon Routh a fost considerat o dezamagire de catre fani cu toate ca a facut incasari de peste 391 de milioane de dolari.


In acest weekend fanii din America au putut urmari imagini din film in cadrul conventiei Comic Con. Rezultatul? Man of Steel aduce un Superman pentru noua generatie iar Zack Snyder a dezvaluit ca a facut acest film de parca ar fi fost primul din franciza. In cadrul intalnirii cu fanii, dupa ce a avut loc vizionarea primelor imagini, un tanar a izbucnit in plans spunand ca i-a placut foarte mult si ca este tot ce spera el de la acest nou film,  scrie www.examiner.com.


Cu aceasta ocazie, echipa de productie si Warner Bros. Pictures au lansat primul poster al filmului care il infatiseaza pe noul Superman in toata splendoare sa. "Cat de bine a fost primit Man of Steel? Un fan a izbucnit de-a dreptul in lacrimi iar un altul a declarat: <Orice urma de indoiala pe care o aveam in legatura cu acest film a disparut>" scrie Hollywood Reporter. Aceste reactii au venit doar in urma vizionarii a cateva minute din pelicula. Un trailer complet al filmului se va lansa in urmatoarele saptamani. Imaginile prezentate l-au avut in centru pe Clark Kent in copilarie in timpul unui act eroic iar pe fundal se auzea vocea lui Russell Crowe in rolul lui Jor-El. Fanii l-au putut vedea si pe personajul negativ al filmului Generalul Zod (Michael Shannon).


Din distributia pentru Man of Steel mai fac parte Amy Adams ( Lois Lane), Russell Crowe e tatal lui Superman, Kevin Costner si Diane Lane (sunt Jonathan si Marta Kent, parintii pamanteni ai lui Superman), Michael Shannon ( rolul "ticalosului" Zod) si Laurence Fishburne. Datorita succesului pe care l-a avut franciza Batman, Christopher Nolan a fost chemat in calitate de consultat, insa cand Zack Snyder a fost numit regizor, Nolan i-a cedat acestuia intreg controlul asupra partii de creatie.


Man of Steel are un buget de 175 de milioane de dolari. In ultimii ani, a fost o disputa aprinsa intre proprietarii drepturilor asupra lui Superman DC Comics/Warner Bros. si mostenitorii lui Jerry Siegel si Joe Shuster, co-creatorii supereroului, care incearca in instanta sa preia controlul francizei prin lichidarea unor drepturi cedate acum cateva decenii. Un judecator federal a decis deja ca din 2013 mostenitorii sa reintre in posesia drepturilor asupra benzilor desenate timpurii, adica inclusiv asupra costumului lui Superman si a povestii originale a lui Clark Kent.

Pentru ca din 2013 personajul ar urma sa fie rupt in doua ( creatorii personajului pe de o parte si Warner Bros si DC Comics pe de alta parte detin diferite drepturi pe anumite parti din poveste), o posibila solutie scoasa la inaintare de presa este ca in viitor vom avea parte de doua variante de Superman. Prin urmare in Man of Steel l-am putea vedea pe Superman asa cum il stim pentru ultima oara.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies