marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi imagini din Superman. Afla totul despre Man of Steel, pelicula in care Superman ar putea aparea pentru ultima oara asa cum il stii

Cel mai popular super erou din toate timpurile, Superman ajunge din nou pe marile ecrane vara viitoare cu mega productia "Man of Steel". Ieri  Warner Bros. Pictures a lansat un nou logo: "S" de pe pieptul super eroului a suferit ceva schimbari, insa pe pagina de Facebook a peliculei, fanii au ajuns la concluzia ca arata fantastic.

Noi imagini din Superman. Afla totul despre Man of Steel, pelicula in care Superman ar putea aparea pentru ultima oara asa cum il stii


Vara viitoare pe 14 iunie 2013, la 7 ani distanta de la lansarea ultimului film din franciza, Superman se intoarce in Man of Steel cu britanicul Henry Cavill in rolul principal. In 2006 "Superman returns" cu Brandon Routh a fost considerat o dezamagire de catre fani cu toate ca a facut incasari de peste 391 de milioane de dolari.

 

Actorul britanic, Henry Cavill (28 de ani) cunoscut din serialul The Tudors si care  a aparut si in blockbusterul Immortals, a recunoscut ca a fost supus unui adevarat tur de forta pentru a fi pregatit de rolul lui Superman. Marea Britanie este, mai nou, taramul super-eroilor, asta dupa ce Christian Bale il joaca pe Batman, Andrew Garfield (nascut in SUA din parinti englezi, insa a crescut in Marea Britanie) e Spiderman iar Henry Cavill e Superman.
 


Noul logo din Man of Steel

 

Din distributia pentru Man of Steel mai fac parte Amy Adams ( Lois Lane), Russell Crowe e tatal lui Superman, Kevin Costner si Diane Lane (sunt Jonathan si Marta Kent, parintii pamanteni ai lui Superman), Michael Shannon ( rolul "ticalosului" Zod) si Laurence Fishburne. Datorita succesului pe care l-a avut franciza Batman, Christopher Nolan a fost chemat in calitate de consultat, insa cand Zack Snyder a fost numit regizor, Nolan i-a cedat acestuia intreg controlul asupra partii de creatie.


Regizori ca Darren Aronofsky, Duncan Jones, Tony Scott, Matt Reeves, Jonathan Liebesman au cochetat cu acest proiect la carma caruia trebuia sa ajunga si Ben Affleck, insa actorul a recunosut ca nu se simte pregatit pentru efectele speciale ale unui film de asemenea calibru.


"Va putem spune cu siguranta ca vom aborda noul Superman asa cum nu a mai fost vreodata facut!" a declarat regizorul Zack Snyder care a devenit cunoscut cu blockbusterul 300 iar in 2011 a lansat Sucker Punch.


Henry Cavill pe platourile de filmare de la Superman


Nu mai putin de 14 actrite s-au batut pe rolul lui Lois Lane: Natalie Portman, Charlotte Riley, Anne Hathaway, Dianna Agron, Kristen Stewart, Malin Akerman, Rachel McAdams, Mary Elizabeth Winstead, Kristen Bell, Lake Bell, Olivia Wilde, Mila Kunis si Jessica Biel. Pana la urma rolul a ajuns la  Amy Adams.


Man of Steel are un buget de 175 de milioane de dolari. In ultimii ani, a fost o disputa aprinsa intre proprietarii drepturilor asupra lui Superman DC Comics/Warner Bros. si mostenitorii lui Jerry Siegel si Joe Shuster, co-creatorii supereroului, care  incearca in instanta sa preia controlul francizei prin lichidarea unor drepturi cedate acum cateva decenii. Un judecator federal a decis deja ca din 2013 mostenitorii sa reintre in posesia drepturilor asupra benzilor desenate timpurii, adica inclusiv asupra costumului lui Superman si a povestii originale a lui Clark Kent. Pentru ca din 2013 personajul ar urma sa fie rupt in doua ( creatorii personajului pe de o parte si  Warner Bros si DC Comics pe de alta parte detin diferite drepturi pe anumite parti din poveste), o posibila solutie scoasa la inaintare de presa este ca in viitor vom avea parte de doua variante de Superman. Prin urmare in Man of Steel l-am putea vedea pe Superman  asa cum il stim pentru ultima oara.


Henry Cavill in prima imagine din Superman

Russell Crowe, in rolul lui Jor-El,  tatal lui Superman

Amy Adams va fi o Lois Lane roscata

Henry Cavill


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies