Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Maps to the Stars, o satira la adresa industriei de la Hollywood, din 31 octombrie in cinematografele din Romania

Maps to the Stars / Harti catre stele, cel mai recent film al regizorului canadian David Cronenberg, o satira cinematografica la adresa showbiz-ului de la Hollywood, in care ii veti putea vedea pe Julianne Moore, John Cusack, Robert Pattinson si Mia Wasikowska, va avea premiera in Romania in 31 octombrie.

Maps to the Stars, o satira la adresa industriei de la Hollywood, din 31 octombrie in cinematografele din Romania

Filmul este o incursiune in lumea complicata a Hollywood-ului si a culturii occidentale, o lume populata de celebritati pline de orgolii, impreuna cu oamenii lor de casa.

 

 

 

David Cronenberg a descoperit in Robert Pattinson un veritabil colaborator, acesta fiind al doilea lor film impreuna, dupa Cosmopolis. Inspirat din scenariul lui Bruce "Wild Palms" Wagner, filmul Maps To The Stars prezinta aparent universul egoist al vedetelor, intr-un joc al manipularilor si al consecintelor nefaste. Alaturi de Robert Pattinson vor mai juca actori precum Julianne Moore, John Cusack si Mia Wasikowska.

 

 

 

Maps To The Stars este in cinematografele din Romania incepand cu 31 octombrie si este distribuit de Independenta Film.

 


 


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Topul celor mai bune filme despre jocuri de noroc
Jocurile de noroc sunt un subiect adesea întâlnit în filme, iar mulți actori de top au luat parte la câteva producții ce au intrat în istoria cinematografiei.
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies