marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marea revenire a lui Joaquin Phoenix: unul dintre cei mai buni actori ai generatiei sale se intoarce la actorie cu The Master

The Master, mult-asteptatul film al regizorului de 5 ori nominalizat la Oscar Paul Thomas Anderson cunoscut pentru There Will Be Blood (2007) si-a lansat primele imagini in care prim planul este furat de Joaquin Phoenix.

Marea revenire a lui Joaquin Phoenix: unul dintre cei mai buni actori ai generatiei sale se intoarce la actorie cu The Master

La 5 ani de la capodopera premiata cu 2 Oscaruri, There Will Be Blood, prestigiosul cineast american Paul Thomas Anderson revine cu un film care creeaza furori inainte de lansare.  Actorul care a impresionat in filme ca To Die For (1995), Gladiator (2000), Walk the Line (2005) sau Two Lovers (2008) isi anunta o reintoarcere in forta dupa dezastrul din urma cu 4 ani al filmului "I'm Still Here".


Pelicula The Master il aduce pe Joaquin Phoenix alaturi de Philip Seymour Hoffman intr-o drama religioasa din care mai fac parte Amy Adams, Rami Malek, Laura Dern.


Aceasta este primul rol al actorului Joaquin Phoenix care anunta in urma cu patru ani ca se retrage din cinematografie. Paul Thomas Anderson a regizat acest film pe baza unui scenariu propriu, care va descrie relatia dintre fondatorul unei credinte foarte asemanatoare cultului scientologic si unul dintre discipolii sai.  Filmul a fost tinut sub o umbra de mister si a generat interes tocmai datorita zvonului ca se va axa pe nasterea scientologiei numita si religia Hollywoodului.

 


Philip Seymour Hoffman interpreteaza rolul Lancaster Dodd, un intelectual carismatic cunoscut si sub numele The Master, iar Joaquin Phoenix il interperteaza pe Freddie Sutton, un pierde-vara alcoolic care devine mana lui dreapta si incepe sa-si puna intrebari in legatura cu felul in care actioneaza mentorul sau extrem de manipulator. The Master are un buget de aproape 40 de milioane de $ si va avea premiera la Festivalul de la Venetia in toamna.


Joaquin Phoenix nu a mai jucat intr-un film de la "I'm Still Here", falsul documentar realizat de bunul sau prieten Casey Affleck, care s-a dovedit un esec din punct de vedere financiar, deoarece a obtinut incasari de doar 698.000 de dolari pe plan mondial. Ultimul sau rol veritabil a fost in drama "Iubire la New York/ Two Lovers", regizata de James Gray in 2008.  Joaquin Phoenix a anuntat in 2008 ca renunta definitiv la actorie pentru a-si construi o cariera in muzica rap.


Primele imagini cu Joaquin Phoenix in The Master i-au impresionat puternic pe fani: actorul joaca un personaj tulburat, violent, un marinar din Al Doilea Razboi Mondial care sufera pierderi de memorie.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies