marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marea mahmureală la feminin? Șase actrițe de top sunt Mame bune și nebune

Una dintre cele mai reușite comedii mizează pe conceptul „girl power“ după căsnicie, copii, divorț...

Marea mahmureală la feminin? Șase actrițe de top sunt Mame bune și nebune
Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane o nouă comedie nonconformistă „Mame bune şi nebune“/„Bad Moms (2016), în care Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei - cu replici acide către Christina Applegate, Jada Pinkett Smith și Kathryn Hahn.
 
În centrul atenţiei este Amy (Mila Kunis), o tânără mamă care se chinuie din răsputeri să exceleze şi la serviciu, dar şi acasă. Excedată de un şef stupid, un soţ neglijent (David Walton), nesfârşitele pretenţii ale copiilor, dar şi ale autoritarei Gwendolyn (Christina Applegate), preşedinta asociaţiei părinţilor de la liceu, Amy se hotărăşte să devină o "mamă rea" şi să nu mai facă poftele tuturor. Iniţiativa ei va provoca o mică revoluţie mai întâi în familie, şi apoi în întreaga suburbie.

 
Filmul foloseşte eficient reţetele altor producţii de succes, precum deja clasicul „Mean Girls“, şi le actualizează într-un mod care amuză şi dă lecţii într-o egală măsură.

 


„Mame bune şi nebune“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă de la ora 22:45.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies