marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie, motivul pentru care Ben Affleck si Jennifer Garner au divortat? Presa tabloida scrie ca actorul de 42 de ani s-ar fi indragostit de frumoasa actrita din Suicide Squad

Nici nu au anuntat bine ca divorteaza, ca presa de scandal deja a gasit un motiv de scandal. Cel mai recent zvon lansat de tabloide este ca Ben Affleck s-ar fi indragostit de frumoasa Margot Robbie.

Margot Robbie, motivul pentru care Ben Affleck si Jennifer Garner au divortat? Presa tabloida scrie ca actorul de 42 de ani s-ar fi indragostit de frumoasa actrita din Suicide Squad

Fanii cuplului "Bennifer", asa cum erau denumiti Ben Affleck si Jennifer Garner, au ramas socati cand saptamana trecuta cuplul a anuntat oficial ca divorteaza, dupa 10 ani de casatorie. Cei doi au incercat sa fie discreti si au evitat scandalul. Presa a scris ca motivele ar fi problemele cu alcoolul si dependenta pentru jocurile de noroc.


Acum, cei de la Daily Mail scriu ca Ben Affleck s-ar fi indragostit de frumoasa Margot Robbie, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare de la Suicide Squad, unde actorul de 42 de ani va avea o aparitie in costumul lui Batman.


Informatia a aparut pe site-ul australian Woman's Day, insa actorul a transmis un mesaj prin apropiati prin care dezminte orice informatie si declara ca "totul e fals". Site-ul australian a scris ca "Ben Affleck a dezvoltat sentimente serioase pentru Margot Robbie", citat de Daily Mail, insa actorul a negat vehement.

Surse apropiate au mai declarat ca Affleck ar fi pus ochii pe Margot Robbie inca de cand a vazut-o jucand in "The Wolf of Wall Street", unde a renuntat complet la haine in cateva scene incendiare. Cu toate astea, actrita australianca, in varsta de 25 de ani, are o relatie cu Tom Ackerley, si el implicat in industria cinematografica. Pare greu de crezut ca exista vreo legatura romantica intre cei doi, insa la Hollywood orice e posibil.

Filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies