marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie: una dintre actritele cu cea mai rapida ascensiune a creat un scandal monstru la Hollywood dupa ce a fost acuzata ca ar avea o aventura cu Will Smith

Margot Robbie este unul dintre numele cel mai des intalnite in showbiz in ultima vreme. Actrita joaca alaturi de Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wall Street, iar in aceasta perioada filmeaza alaturi de Will Smith la pelicula Focus. Insa actrita este si in centrul unor controverse, dupa ce a fost pozata in ipostaze foarte apropiate alaturi de starul din Men in Black, scriu cei de la Daily Mail.

Margot Robbie: una dintre actritele cu cea mai rapida ascensiune a creat un scandal monstru la Hollywood dupa ce a fost acuzata ca ar avea o aventura cu Will Smith

Revista Star, cunoscuta pentru scandalurile pe care le-a provocat publicand minciuni despre vedete, a publicat poze cu Will Smith si Margot Robbie, in ipostaze foarte apropiate, in timpul filmarilor de la Focus. "Femeia care l-a despartit pe Will Smith de sotie" au scris cei de la Star chiar pe coperta. Vezi aici imaginile


Actrita australianca de 23 de ani a reactionat imediat la scanalul din presa si a scris pe Twitter ca totul este o facatura."Este dezamagitor sa vezi cum sunt gresit interpretate niste gesturi de prietenie. Muncesc non-stop, abia apuc sa respir, iar tot ce se scrie este o minciune colosala"a scris frumoasa actrita pe contul ei de Twitter.



In film, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.

Desi cei doi actori neaga orice fel de relatie, surse de pe platouri au declarat ca actorul ar fi luat-o cu el in rulota personala de pe platouri, unde au facut pozele care au generat scandalul.

 

Relatia dintre Will Smith si sotia sa Jada-Pinkett Smith este sub semnul intrebarii de mai multa vreme, dupa ce presa tabloida a scris ca cei doi sunt in pragul despartirii. Cuplul nu s-a mai afisat impreuna de ceve timp si acest scandala alimenteaza si mai mult zvonurile.

Nici pe plan profesional lucrurile nu au stat bine in acest an pentru Will Smith. After Earth, care se dorea a fi unul dintre marile blockbsutere ale acestui an, a fost un esec de proportii si i-a zdruncinat statutul de star de box-office.

Insa, actorul isi poate reveni cu Focus, pe care fanii il asteapta cu interes, dar si al treilea film din Bad Boy sau Hanckock 2.



Modifică setările cookies