marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marion Cotillard: actrita a ratat premiul la Cannes in 2012 in fata romancelor Cosmina Stratan si Cristina Flutur pentru ca este prea cunoscuta

Rust and Bone (De rouille et d’os), semnat de Jaques Audiard si pentru care actrita Marion Cotillard a fost desemnata  la cea de-a 16-a editie a Galei Hollywood Film Awards, cea mai Buna Actrita a Anului 2012, are sanse reale sa castige multe alte premii, si de ce nu, cel putin 1 premiu Oscar in 2013. Declarata favorita la primul ei premiu la Cannes pentru interpretare, Marion Cotillard a pierdut in fara romancelor Cosmina Stratan si Cristina Flutur, premiate ex aequo pentru rolurile din Dupa Dealuri, de Cristian Mungiu.

Marion Cotillard: actrita a ratat premiul la Cannes in 2012 in fata romancelor Cosmina Stratan si Cristina Flutur pentru ca este prea cunoscuta

Editorii de la W Magazine sustin intr-un interviu cu Marion Cotillard ca aceasta, una dintre putinele actrite franceze din istorie premiate cu Oscar (pentru rolul lui Edith Piaf din La Vie en Rose - 2007) a pierdut premiul pentru interpretare la Cannes in acest an pentru ca este prea populara. Premiul pentru cea mai bun interpretare a mers la cele doua romance Cosmina Stratan si Cristina Flutur, aflate la debut cu rolurile a doua prietene in filmul inspirat din cazul de exorcism de la Tanacu.
 

"Cred ca am aparut in paginile prea multor reviste" a povestit Marion Cotillard, in varsta de 37 de ani. "In Franta sunt favorizati cei care au putine sanse. In America este apreciat succesul" a marturisit actrita. Marion Cotillard este considerata o mare favorita la categoria "Oscar pentru cel mai bun rol principal feminin" in 2013. In Rust&Bone, regizat de Jacques Audiard, actrita joaca rolul unei dresoare de balene ucigase, care in urma unui accident, isi pierde picioarele. Aceasta este nevoita sa descopere o latura complet diferita a vietii si sa infrunte durerile.

Rolul complex si interpretarea emotionanta a acesteia i-au adus din nou numai laude din partea criticilor. Actrita ar putea primi o nominalizare la Oscar, conform publicatiilor americane de specialitate. "Rolul din La Vie en Rose mi-a schimbat viata. Am simtit ca trebuie sa-mi repar anumite relatii, ceea ce era ciudat. Dintr-o data trebuia sa o iau de la capat", a povestit actrita pentru Hollywood Reporter.

Marion a avut de infruntat foarte multe chinuri in Rust&Bone, mai ales ca cea mai parte din film interpreteaza o femeie care ramane fara picioare, imobilizata in scaun cu rotile. Aceasta a fost nevoita sa filmeze scene de sex in care nu i se vad picioarele sau scene in care inoata fara picioare. Marion a turnat scene in secret pentru acest rol deoarece in aceeasi perioada mai filma pentru blockbusterul The Dark Knight Rises iar producatorii i-au interzis sa fie implicata simultan in alte proiecte. Pentru rolul sau din filmul lui Christopher Nolan, actrita a fost ironizata in Franta, interpretarea ei in pelicula cu Batman nu a fost una dintre cele mai reusite.

 

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies