marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marion Cotillard, actrita care a invatat sa inoate fara picioare. Scenele chinuitoare din Rust&Bone care o pot aduce din nou in cursa pentru Oscar

Marion Cotillard a adus inca o data din sarmul frantuzesc pe covorul rosu. Actrita a fost prezenta la premiera celui mai nou film, Rust&Bone, la Festivalul Institutului American de Film.

Marion Cotillard, actrita care a invatat sa inoate fara picioare. Scenele chinuitoare din Rust Bone care o pot aduce din nou in cursa pentru Oscar

GALERIE FOTO: 30 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI MARION COTILLARD!

 

Marion stie intotdeauna cum sa imprezioneze prin tinute simple, dar elegante si stilate. La eveniment, a fost prezent si colegul ei din film, Matthias Schoenaerts. Frantuzoaica de 37 de ani a atras toate privrile cu  o rochie Dior in nuante de bej si negru, asimetrica, ce ii punea in evidenta picioarele.


In Rust&Bone, regizat de Jacques Audiard, actrita joaca rolul unei dresoare de balene ucigase, care in urma unui accident, isi pierde picioarele. Aceasta este nevoita sa descopere o latura complet diferita a vietii si sa infrunte durerile. Rolul complex si interpretarea emotionanta a acesteia i-au adus din nou numai laude din partea criticilor. Actrita ar putea primi chiar o nominalizare la Oscar, conform publicatiilor de specialitate americane.

 


 

Totusi, Marion n-a fost ocolita de necazuri si a recunoscut ca acest film a fost o experienta coplesitoare: "Nu m-as mai intoarce niciodata la centrul Sea World. Prefer sa vad balenele in mediul lor natural si nu intr-o piscina. M-am simtit inconfortabil, deveneam agitata cand filmam in aceste locuri, pentru ca mi-era greu sa vad acele animale tinute inchise. Insa a trebuit sa imi fac meseria, dar am avut noroc sa intalnesc oameni speciali" a spus actrita.


Marion a avut de infruntat foarte multe chinuri, mai ales ca cea mai parte din film interpreteaza o femeie care ramene fara picioare, imobilizata in scaun cu rotile. Aceasta a fost nevoita sa filmeze scene de sex in care nu i se vad picioarele sau scene in care inoata fara picioare.


Cariera lui Marion Cotillard a explodat dupa 2007, cand a fost apreciata la nivel mondial pentru interpretarea legendarei Edith Piaf in "La vie en rose". Actrita a resuit sa impresioneze pe toata lumea si a obtinut Oscarul pentru cea mai bun actrita in rol principal, devenind a doua actrita din istorie care obtine acest premiu pentru un rol in alta limba decat engleza, dupa Sophia Loren (Two Women, 1960). Din acel moment a aparut in filme celebre ca Public Enemies, Inception, Midnight In Paris, Contagion, The Dark Knight Rises. Actrita de 37 de ani se simte implinita nu doar pe plan profesional, ci in viata personala.
 


 

Actrita este casatorita cu actorul si regizorul Guillaume Canet. Aceasta a devenit mama in 2011, dupa ce a nascut primul ei copil, un baietel pe nume Marcel. "Dupa ce am nascut, fiecare zi din viata mea a devenit o bucurie. Si nu am avut intotdeauna perioade fericite, asa ca imi dau seama cat de norocoasa sunt acum".

Marion apare si pe coperta celui mai numar al revistei Glamour, editia din Romania. In interviu, Marion a povestit cat de frumos este sa lucreze alaturi de sotul ei, regizorul Guillaume Canet: "E unul dintre cei mai buni regizori cu care am lucrat si nu spun asta pentru ca il iubesc la nebunie sau pentru ca e tatal copilului meu" a spus aceasta pentru Glamour.

 

La randul lor marii regizori cu care a avut ocazia sa colaboreze au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei. "Marion este atat de talentata, incat, ca regizor, nu vrei sa ratezi nimic din ce iti poate oferi" a spus Christopher Nolan despre ea, care a ales sa isi schimbe programul filmarilor la The Dark Knight Rises pentru a o pastra in distributie, dupa ce aceasta a ramas gravida.

 

Rob Marshall, cu care a lucrat la musicalul Nine a fost cucerit de capacitatea actritei de a transmite mai multe emotii in acelasi timp: "Marion poate transmite un lucru care pentru multe actrite din zilele noastre este imposibil: acea vulnerabilitate ascunsa, acel adevar nerostit. Te poate face sa simti tot ce simte ea."

 

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies