marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marion Cotillard o inlocuieste pe Natalie Portman in ecranizarea piesei Macbeth

Marion Cotillard o va inlocui pe Natalie Portman in ecranizarea piesei de teatru Macbeth, de William Shakespeare, in care actrita franceza il va avea ca partener pe Michael Fassbender.

Marion Cotillard o inlocuieste pe Natalie Portman in ecranizarea piesei Macbeth

Filmul, care va fi produs de compania See Saw Films, va fi regizat Justin Kurzel, pe baza unui scenariu scris de Todd Louiso si Jacob Koskoff.


Decizia a fost luata fara a se oferi o explicatie pentru inlocuirea lui Natalie Portman cu Marion Cotillard, unul dintre motive putand fi legat de debutul ca regizor al actritei din Black Swan, cu filmul Tale of Love & Darkness, ale carui filmarile vor incepe in ianuarie 2014, la fel ca cele pentru Macbeth.


Decizia este cu atat mai surprinzatoare, cu cat in momentul in care a fost aleasa pentru rolul din Macbeth, Natalie Portman s-a declarat incantata de aceasta provocare, marturisind ca si-a dorit toata viata sa interpreteze rolul lui Lady Macbeth.

 


Lady Macbeth reprezinta tipul femeii ambitioase care isi incurajeaza sotul (Michael Fassbender) sa-l ucida pe regele Scotiei, insa intre timp vina o copleseste si trece printr-o serie de trairi intense.


Producatorii filmului vor fi Iain Canning si Emile Sherman, cei care au stat si la baza peliculei premiate la Oscar, The King's Speech.


Acest proiect este descris de presa de specialitate ca o "adaptare energica si moderna a unei povesti care nu are varsta", devenind deja unul dintre cele mai asteptate filme. Filmarile vor debuta in ianuarie 2014, in Marea Britanie.


In prezent, Marion Cotillard filmeaza pentru Two Days, One Night, in timp ce Natalie Portman se pregateste pentru lansarea filmului Thor: The Dark World.


Galerie foto


Modifică setările cookies