marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marion Cotillard și Brad Pitt într-o poveste de dragoste între spioni, pet imp de război

Un thriller romantic semnat Robert Zemeckis, după o poveste adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

Marion Cotillard și Brad Pitt într-o poveste de dragoste între spioni, pet imp de război
Casablanca, anul 1942. Infiltrat cu parașuta în teritoriul inamic, Max Vatan (Brad Pitt) pornește o riscantă misiune alături de o agentă franțuzoaică, Marianne Beausejour (Marion Cotillard). Cei doi trebuie să pretindă că sunt soț și soție. Frumoasa franțuzoaică este o femeie independentă și de o frumusețe fascinantă, iar cuvântul „letal” capătă pentru soldatul canadian un nou sens.
 
Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează de fapt pentru nazişti. 


 
Pe măsură ce Max începe să o investigheze, filmul continuă cu un ritm alert, atent controlat de regizorul Zemeckis. Întâlniri neașteptate cu ofițeri naziști (unul jucat de Augustin Diehl), schimburi de focuri la ambasadă, un ceas deșteptător care anticipează stări de tensiune - filmul promite mult suspans.
 
Dacă în prima parte a filmului, vedem personaje în haine de epocă, acţiune, urmăriri şi explozii, de la jumătatea acțiunii, producția evoluează nu doar ca film de război, ci și ca thriller psihologic.


 
Filmul „Aliatul”/„Allied” (2016) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 22:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies