marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marion Cotillard si Emily Blunt, actritele anului 2012 la Gala Premiilor Harper's Bazaar: cum au impresionat cu tinutele lor

Marion Cotillard si Emily Blunt au fost intruchiparea elegantei la Gala Premiilor Harper's Bazaar Women of The Year. Frantuzoaica a fost numita cea mai buna actrita internationala a anului, in timp ce Emily Blunt a fost numita cea mai buna actrita britanica a anului.

Marion Cotillard si Emily Blunt, actritele anului 2012 la Gala Premiilor Harper s Bazaar: cum au impresionat cu tinutele lor


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Cele doua actrite au stralucit la evenimentul organizat de revista Harper's Bazaar, unde au fost omagiate pentru prestatiile lor din acest an si au fost incluse in topul femeilor anului 2012. Marion a purtat o rochie neagra care ii evidentia umerii goi, in timp ce Emily Blunt a atras toate privirile cu o rochie portocalie, cu spatele gol.

Marion Cotillard apare si pe coperta celui mai nou numar Harper's Bazaar, in care vorbeste despre pasiunea sa pentru actorie dar si iubirea pentru Marea Britanie.

 

In acest an, actrita a aparut in blockbusterul The Dark Knight Rises, alaturi de Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine si Tom Hardy. Presa straina scrie insa ca Marion ar avea sanse mari sa fie din nou nominalizata la Oscar pentru interpretarea emotionanta din drama "Rust&Bone". 

 

Emily Blunt a avut si ea un an bun, dupa ce a aparut in unul dintre cele mai apreciate filme din 2012, Looper, un SF exceptional cu Bruce Williis si Joseph Gordon-Levitt. Actrita de 29 de ani a facut o figura frumoasa si in comedia romantica The Five-Year Engagement, in care l-a avut partener pe Jason Segel. Emily se pregateste pentru filmarile la All You Need is Kill, in care va juca alaturi de Tom Cruise.

 


Cariera lui Marion Cotillard a explodat dupa 2007, cand a fost apreciata la nivel mondial pentru interpretarea legendarei Edith Piaf in "La vie en rose". Actrita a resuit sa impresioneze pe toata lumea si a obtinut Oscarul pentru cea mai bun actrita in rol principal, devenind a doua actrita din istorie care obtine acest premiu pentru un rol in alta limba decat engleza, dupa Sophia Loren (Two Women, 1960). Din acel moment a aparut in filme celebre ca Public Enemies, Inception, Midnight In Paris, Contagion, The Dark Knight Rises. Actrita de 27 de ani a spus pentru Harper's Bazaar ca este implinita nu doar pe plan profesional, ci in viata personala. Actrita este casatorita cu actorul si scenaristul Guillaume Canet. Aceasta a devenit mama in 2011, dupa ce a nascut primul ei copil, un baietel pe nume Marcel. "Dupa ce am nascut, fiecare zi din viata mea a devenit o bucurie. Si nu am avut intotdeauna perioade fericite, asa ca imi dau seama cat de norocoasa sunt acum".


 

Marion a povestit cat de emotionant este rolul ei din Rust&Bone, unde  o joaca pe Stephanie, o dresoare de balene, care in urma unui accident, ajunge in scanulul cu rotile: "Si eu imi iubesc meseria, insa nu o sa imi tai picioarele. Stephanie ramane fara picioare si este un soc. A trebuit sa inteleg acel sentiment de disperare prin care trece ea si este coplesitor" a spus Marion.

 


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies