marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Ruffalo: Hulk este de nerecunoscut in noul sau film, o drama inspirata din fapte reale

Mark Ruffalo, in varsta de 45 de ani,  si-a facut aparitia pe platourile noului sau film pe jumatate chel si in costum de wrestler. Fotografii de abia l-au recunoscut pe actorul american care a jucat in 2012 in cel mai profitabil film al anului - The Avengers, in rolul lui Hulk.

Mark Ruffalo: Hulk este de nerecunoscut in noul sau film, o drama inspirata din fapte reale

Mark Ruffalo va aduce pe marile ecrane in 2013 povestea tragica a unui campion olimpic de wrestling alaturi de o distributie plina de nume sonore: Steve Carell, Channing Tatum, Sienna Miller, Vanessa Redgrave.

 

Filmul Foxcatcher il va purta inca o data pe Bennett Miller regizorul filmelor Capote si Moneyball pe urmele unei povesti adevarate, de data asta despre un subiect mai bizar.

 

Scris de Max Frye si Dan Futterman (Capote), scenariul prezinta viata lui John du Pont (Steve Carell), un milionar pasionat de timbre si pasari, si, totodata, un schizofrenic paranoic, care construieste centrul de wrestling Team Foxcatcher pe proprietatea lui din Pennsylvania.

 

 

In 1996, el l-a asasinat pe castigatorul medaliei de aur la wrestling, David Schultz (Mark Ruffalo), un prieten vechi de-al sau, despre care du Pont credea ca (asa cum s-a dovedit pe parcursul procesului) s-a implicat intr-o conspiratie internationala pentru a-l ucide.

 

Sienna Miller va juca rolul sotiei lui David (Ruffalo) iar Channing Tatum, pe cel al fratelui sau. Mark Ruffalo a suferit o transformare drastica pentru acest rol, insa nu este singura pentru el: la filmarile blockbusterului The Avengers actorul a fost nevoit sa poarte un costum verde hidos pentru a "intra in pielea" super eroului Hulk. Interpretarea sa a fost una motion capture.

 

Mark Rufallo s-a remarcat la Hollywood gratie rolurilor din "Apartamentul 12" (2001), "Stralucirea eterna a mintii neprihanite/ Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (2004), "I se spunea Zodiac/ Zodiac" (2007), "Shutter Island" (2009), "The Kids Are All Right" (2010), The Avengers (2012).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies