marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Valley este “Tinta umana”, la Pro Cinema, din 29 noiembrie, in fiecare vineri            


  Este locotenent in armata americana, matematician care a absolvit West Point, unul dintre cei mai sexy actori, iar din 29 noiembrie, in fiecare vineri, de la ora 20:00, este “Tinta umana” (“Human Target”), la Pro Cinema.

Mark Valley este Tinta umana , la Pro Cinema, din 29 noiembrie, in fiecare vineri


Premiat pentru cariera militara si gratificat de critici si public pentru rolul din “Tinta umana”, se pare ca nu exista alegere mai fericita pentru rolul lui Christopher Chance decat Mark Valley, actorul care poate considera ca s-a antrenat pentru acest serial nu in sala de antrenament, ci in operatiuni militare adevarate, cum ar fi “Furtuna din desert”.
   

Oamenii au secrete, iar secretele pot fi uneori periculoase. Insa nimeni nu merita sa moara pentru a proteja un adevar pe care nu vrea sa-l impartaseasca. Aceasta este deviza lui Christopher Chance, personajul interpretat de Mark Valley in “Tinta umana”.
 

 

 

 


Serialul urmareste aventurile prin care trece expertul in securitate si bodyguardul Christopher Chance (Mark Valley), un barbat care a ales sa lucreze pe cont propriu in San Francisco. Angajat de catre clienti aflati in situatii disperate ca sa le protejeze vietile, acesta are un mod unic de operare: preia identitatea fiecarei persoane aflate in vizorul raufacatorilor, se integreaza complet in viata acesteia si devine o adevarata “tinta umana”. Chance ii are ca parteneri pe fostul inspector de politie Laverne Winston (Chi McBride), fostul asasin platit Guerrero (Jackie Earle Haley), specializat in lovituri mortale, dar si in torturarea oamenilor pentru obtinerea de informatii. Fosta  clienta a lui Chance, Ilsa Pucci (Indira Varma), devine binefacatoarea sa, iar hoata Ames (Janet Montgomery) se alatura echipei  din dorinta de a-si rascumpara greselile din trecut. Nimeni nu stie ce il determina pe Chance sa isi asume aceste riscuri zi de zi, insa el isi pune propria viata la bataie de fiecare data pentru a afla adevarul din spatele fiecarei misiuni.


Mark Valley este cunoscut pentru colaborarile cu regizori si producatori respectati, si pentru aparitiile din popularele seriale “Boston Legal”, “Fringe”, “Body of Proof” si “Pasadena”.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies