marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg: actorul va juca in TED 2, insa spune ca rolul din Transformers 4 este cel mai greu din cariera sa


Mark Wahlberg este un actor ocupat in aceasta perioada. Actorul a marturisit ca se va intoarce in TED 2, alaturi de ursuletul obraznic care a surprins pe toti in box-office anul asta, dar si de ce rolul din Transformers 4 va fi unul inedit pentru cariera sa.

Mark Wahlberg: actorul va juca in TED 2, insa spune ca rolul din Transformers 4 este cel mai greu din cariera sa


Starul de 41 de ani a declarat pentru prima data oficial, ca va juca in Transformers 4, regizat de Michael Bay. Cei doi s-au imprietenit la un alf film, Pain and Gain, un proiect de suflet al regizorului, si in care mai joaca Dwayne Johnson.
 

"Ne-am distrat de minune la filmarile pentru Pain and Gain si asa a venit propunerea de a juca in Transformers 4. Ne-am completat pe toata durata filmarilor si cred ca putem colabora impreuna foarte bine." a spus vedeta pentru Collider.com


Actorul a oferit si detalii despre Ted 2, continuarea comediei fara perdea din aceasta vara, care a cucerit box-office-ul mondial, dar si criticii de peste tot. "In mai vom incepe filmarile la Transformers, apoi cred ca incepem treaba la Ted 2. Momentan se lucreaza la film, insa stiu ca Seth e un om foarte creativ si talentat."

 

 

Mark a mai spus ca e constient de popularitatea francizei: "Cred ca asta va fi cel mai dificil rol al meu de pana acum pentru ca filmul va fi diferit de celallte din serie. Le-am explicat lui Spielberg si Brian Grazer ca nu ii voi abandona, sa imi iau cecul si sa nu ma intereseze. O sa incerc sa dau ce e mai bun. Mi-a placut ce au facut asta vara cu The Avengers si sper sa reusim si noi sa creeam un film mare si la care sa se distreze pe toata lumea".

 

Transformers 4 se va filma incepand cu primavara lui 2013. Regizorul MIchael Bay care va conduce pentru a patra oara filmarile francizei a declarat ca Transformers 4 va spune povestea lui Mark Wahlberg, a fiicei acestuia si a iubitului ei. "Noul film va avea loc la 4 ani dupa atacurile din Chicago prezentate in ultimul film. Transformers 4 merge intr-o noua directie insa va avea aceeasi atmosfera. Lucram la foarte multe lucruri care vor revitaliza seria". Primele trei filme ale francizei Transformers au obtinut incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

 

Ambele filme nu au inca o data de lansare stabilita.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies