marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg si Dwayne Johnson, in batalia muschilor. Cum s-au transformat cei doi in filmul Pain and Gain

Mark Wahlberg (40 de ani) si Dwayne 'The Rock' Johnson (39 de ani) au expus un adevarat festival de muschi pe platourile urmatorului film semnat de regele blockbusterelor - regizorul Michael Bay.

Mark Wahlberg si Dwayne Johnson, in batalia muschilor. Cum s-au transformat cei doi in filmul Pain and Gain

Filmul  Pain and Gain este o comedie neagra cu Mark Wahlberg si Dwayne Johnson in rolurile principale, este scris de Christopher Markus si Stephen McFeely si are un buget surprinzator de mic fata de filmele cu care Bay ne-a obisnuit pana acum - 25 de milioane de dolari. De la Bad Boys ( 1995) regizorul american cunoscut pentru blockbustere ca The Rock, Armageddon, Pearl Harbor si seria Transformers nu s-a mai implicat intr-un proiect cu buget atat de mic.
 

Steroizi sau nu, Mark Wahlberg si Dwayne Johnson arata gigantici: cei doi intra in film in pielea unor culturisti din Florida. Mark Wahlberg a recunoscut ca a muncit din greu la sala pentru a ajunge la actuala imagine. De parca nu arata gigantic si inainte, actorul Dwayne Johnson s-a ingrasat anul trecut cu 15 kilograme pentru rolul din Fast Five , insa arata si mai impresionant pentru urmatorul sau film. Din noua productie nu lipsesc femeile frumoase si masinile scumpe - un trademark al regizorului american.
 

Pain and Gain este o comedie pe care o are pe masa de lucru de peste zece ani si va spune povestea a doi bodybuilderi din Florida care rapesc un om de afaceri pentru bani, insa il bat pana aproape de moarte. Cand acesta isi revine angajeaza un detectiv pentru a-i gasi pe atacatorii sai.

In film mai apar Anthony Mackie, Rob Corddry, Ed Harris si Tony Shaloub. Fotomodelul Bar Paly va juca rolul unei imigrante ilegale din Romania, Sabina Petrescu care viseaza sa devina noua Marilyn Monroe. Modelul nascut in Israel a mai jucat in filme ca The Ruins si in seriale ca How I Met Your Mother si The Starter Wife unde a avut roluri episodice. Filmul este produs de Studiourile Paramount. In pelicula isi mai face aparitia si actrita Yolanthe Sneijder-Cabau, sotia fotbalistului Wesley Sneijder.

Mark Wahlberg

Dwayne Johnson

Yolanthe Sneijder-Cabau


Mark Wahlberg


Sursa foto: Splash


Galerie foto


Modifică setările cookies