marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg si sotia lui, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cum au fost surprinsi cei doi

Mark Wahlberg si sotia lui par la fel de indragostiti ca la inceputul relatiei. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre in timpul vacantei pe care au petrecut-o in Los Cabos.

Mark Wahlberg si sotia lui, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cum au fost surprinsi cei doi

Mark Wahlberg si sotia sa, Rhea, formeaza unul dintre cele mai frumoase si stabile cupluri de la Hollywood. Acestia nu se jeneaza sa isi arate afectiunea unul fata de celalalt in public si le sta de minune impreuna.

 

Recent, cei doi au fost surprinsi de papparazzi in Los Cabos, acolo unde si-au petrecut vacanta. Sotia lui, in varsta de 36 de ani, ramane in forma in continuare, desi a nascut patru copii. In trecut ea a fost fotomodel si a defilat inclusiv pentru Victoria's Secret.

 

 

 

 

 

 

Impreuna de 11 ani, Mark si Rhea au patru copii, pe Ella Rae (11 ani), pe Grace Margaret (5 ani), pe Michael (8 ani) si pe Brendan Joseph (6 ani).

 

 

 

Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, gratie evolutiei sale din filmul "Cartita/ The Departed", lansat in 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese. Actorul s-a remarcat recent si in pelicula "The Fighter", in care a jucat alaturi de Christian Bale si Melissa Leo. In aceasta perioada lanseaza in Romania Transformars:Age of Extinction, cel mai recen film din seria cu roboti, tot in regia lui Michael Bay. In ultimii ani a  mai lansat filme ca Ted, Lone Survivor, Transformers: Age of Extinction sau The Gambler.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies