marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg si Taylor Kitsch lupta pentru a scapa cu viata din Afghanistan in primul trailer pentru Lone Survivor

“Aceasta operatiune este compromisa!”, spune Mark Wahlberg  in rolul unui soldat in trupele speciale Navy SEAL, in primul trailer pentru  filmul “Lone Survivor”, regizat de Peter Berg.

Mark Wahlberg si Taylor Kitsch lupta pentru a scapa cu viata din Afghanistan in primul trailer pentru Lone Survivor


Bazat pe o poveste adevarata ilustrata chiar de  Marcus Luttrell  in anul 2007, “Lone Survivor” dezvaluie povestea unei  trupe speciale  Navy SEAL, care a decis sa ia prin surprindere un oficial al talibanilor, pe un teren ostil din apropierea granitei dintre Afghanistan cu Pakistan, dar au fost prinsi intr-o ambuscada.

Alaturi de Mark Wahlberg,  apar si Emile Hirsch, Ben Foster si Taylor Kitsch, in rolurile soldatilor Navy Seals care l-au insotit pe Luttrell in misiune.

 

 

 

Primul trailer nu dezvaluie foarte multe despre actiunea filmului, insa  pastreaza acelasi stil patriotic caracteristic Hollywood-ului. Berg, cel care s-a aflat in spatele peliculei Battleship, considerata un esec monumental in 2012, dorea sa aduca acest film pe ecrane inca de acum 6 ani, cand cei de la Universal au obtinut drepturile asupra  cartii.

 

 

 

Mark Wahlberg a inceput in aceasta perioada filmarile pentru Transformer 4. Actorul se afla in Michigan, acolo unde a inceput productia filmului regizat de Michael Bay. Transformers 4 va fi lansat in 2014 si va inceputul unei noi trilogii, cu o distributie complet noua, dupa ce Shia LaBeouf a anuntat ca nu vrea sa mai revina in franciza cu roboti.

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies