marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg: starul de actiune vrea sa-l inlocuiasca pe Robert Downey Jr in franciza Iron Man

Dupa ce Robert Downey Jr. a anuntat ca se gandeste sa renunte la rolul lui Iron Man, un nume important din cinematografia mondiala si-a aratat interesul pentru aceasta provocare.

Mark Wahlberg: starul de actiune vrea sa-l inlocuiasca pe Robert Downey Jr in franciza Iron Man

 

Intr-un interviu aordat pentru Huffington Post,  Mark Wahlberg, starul din The Fighter, Ted si Pain & Gain a marturisit mai mult in gluma ca ar vrea sa-l inlocuiasca pe Robert Downey Jr. in rolul lui Iron Man.

 

 

"Mi-ar placea sa preiau rolul lui Robert Downey Jr. din franiza Iron Man. Dar este unul dintre acele lucruri unde as vrea sa interpretez oameni reali, asa ca nu mi s-a cerut niciodata sa joc un supererou. Odata am vorbit despre rolul lui Robin din Batman Forever, iar cineva a evitat un glont!", a declarat Mark Wahlberg pentru movies.yahoo.com.

 

 

 

Desi a acceptat sa joace in The Avengers 2 si The Avengers 3, Robert Downey Jr. a marturisit acum cateva saptamani ca inca se mai gandeste daca sa mai accepte un alt film din seria Iron Man.

 

 

"As incepe maine un alt film, dar nu e maine. Si exista o multime de alte lucruri de luat in calcul. Dar nici nu-mi place sa las oamenii in suspans sau sa-i parasesc la nevoie. Intentia mea este sa lansez o alta franciza, independenta de orice care are legatura cu imaginea mea de acum.  Vreau sa domin topurile atata timp cat pot, cu propriile mele provocari, cu mine insumi", a declarat Robert Downey Jr pentru Collider.com.

 

 

 

 

Daca pentru The Avengers actorul a primit 50 de milioane de dolari, se pare ca in contractul semnat cu cei de la Marvel pentru urmatoarele doua parti ale celui mai profitabil film cu supereroi este prevazuta suma de 100 de milioane de dolari plus 7% din procentajul incasarilor la nivel mondial.

 

 

Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies