marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Martin Sheen: “Am fost un betiv, un monstru furios!”

Martin Sheen, vedeta serialului “Viata la Casa Alba” (“The West wing”) pe care telespectatorii Pro Cinema il pot urmari de luni pana miercuri, de la ora 17:30, pare hotarat sa-si distruga imaginea buna de care s-a bucurat pana acum.

Martin Sheen: “Am fost un betiv, un monstru furios!”

“Fostul presedinte” american din serialul “Viata la Casa Alba”a fost de acord sa se confeseze scriitorului Christopher Kennedy Lawford, iar marturia sa sa apara in cartea “Momente de luciditate”, un volum despre cele mai intunecate momente din vietile unor mari actori.

In aceasta carte, Sheen dezvaluie problemele pe care le-a avut din cauza dependentei de alcool.

“Cand eram beat, de cele mai multe ori faceam lucruri pe care, in mod normal, nici nu le-as fi conceput”, spune acesta. Sheen isi aminteste de momentul cand fiul sau, Charlie, pe atunci in varsta de 16 ani, a intrat intr-o dimineata in dormitorul lui pentru a cauta niste bani de buzunar pentru ziua respectiva. Negasind s-a infuriat si a injurat, trezindu-l pe tatal sau, Martin.

Scos din minti acesta si-a lovit fiul cu pumnul, proiectandu-l la podea. “In acea clipa, am vazut in ochii lui Charlie cum aratam – eram un betiv, un monstru furios, care isi ataca propriul fiu!”, spune Martin Sheen.

Desi veteranul actor a depasit de mult timp aceste probleme, el inca se mai teme ca exista o legatura intre comportamentul sau si problemele pe care Charlie Sheen le-a avut si cu drogurile si cu bautura.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies