marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mărturie de dincolo de moarte în 90 de minute în Rai

După un accident de mașină aproape fatal, un bărbat pretinde și-a vizitat rudele decedate in Rai.

Mărturie de dincolo de moarte în 90 de minute în Rai
Pastorul Baptist Don Piper (Hayden Christensen) a fost implicat într-un accident de mașină oribil, fiind declarat decedat la fața locului și acoperit de o prelată. 90 minute mai târziu, după ce a fost dus la spital, el ajunge la camera de urgență și dă primele semne de viață. 
 
Întreaga sa familie primește atunci o fărâmă de speranță, fără a ști că, odată readus la viață, Don va spune că și-a vizitat rudele decedate în Rai.
 
Realizat după cartea cu același titlu, filmul este, de fapt, o poveste de viață adevărată cu o reală mărturie de dincolo de moarte. La momentul filmării, cartea se vânduse deja în 7 milioane de exemplare în toată lumea, fiind tradusă în 46 de limbi.


 
Actrița Kate Bosworth a declarat, la finalul filmărilor, că „a fost uimită de modul în care povestea lui Piper afectează atât de mulți oameni” și că s-a simțit binecuvântată „să facă parte din distribuția filmului”.


 
Filmul „90 de minute în Rai”/„90 Minutes in Heaven” (2015) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 22:45 și, în reluare, luni de la ora 11:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies