marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mary-Kate si Ashley Olsen renunta la actorie: povestea celor mai tinere milionare din istoria Americii

Rasfatele Americii, asa cum au fost poreclite in copilarie, cand cucereau inimile a milioane de fani, au anuntat oficial ca vor sa se retrga din actorie.

Mary-Kate si Ashley Olsen renunta la actorie: povestea celor mai tinere milionare din istoria Americii

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini din viata surorilor Olsen

 

Surorile Olsen, in varsta de 27 de ani, sunt modelul perfect pentru ceea ce inseamna visul american. Au debutat la 9 luni in televiziune si film, iar acum conduc un imperiu, fiind cele mai tinere milionare din istoria Americii.

Insa, cele doua nu au mai avut foarte multa interactiune cu lumea filmului in ultmii ani, preferand sa investeasca tot timpul in industria modei, unde au dezvoltat o afacere de succes.


Intr-un interviu acordat recent, Mary Kate a declarat: "Ceea ce faceam noi in aceasta industie cand eram mici nici nu stiu daca se poate numi actorie. Nu ne-am simtit niciodata actrite pentru ca noi de fapt petreceam cea mai mare parte a timpului in afara camerelor, incercand sa ne construim un brand. De mici am avut anumite reguli pe care le-am respectat intotdeauna si am incercat sa facem un business cat mai de succes" a marturisit actrita pentru EOnline.

 

In schimb, sora lor mai mica, Elizabeth Olsen are o cariera tot mai promitatoare la Hollywood. Pana acum a jucat in filme ca Silent House, Martha Marcy May Marlene pentru care a primit laude, iar urmatoarele ei doua mari filme sunt remake-ul Oldboy si Godzilla.


Surorile Olsen, cum le-a numit presa straina, si-au inceput cariera in showbiz de cand aveau 6 luni, in sitcomul "Full House", produs de ABC, lansat in 1987 si care a durat 8 sezoane. Serialul le-a transformat rapid in copilele rasfatate ale Americii si le-a oferit o popularitate imensa.



Spre sfarsitul anilor '90, surorile Ashley si Mary Kate Olsen erau idolii a milioane de fani din intreaga lume si un model de marketing extrem de profitabil, ce le-a ajutat sa isi formeze propria companie, Dualstar, prin care au lansat si cateva dintre filme si video-urile in care apar. Ele au devenit co-proprietari in 2004, cand au implinit 18 ani. Acum Dualstar Entertainment Group, creata de managerul lor de atunci Robert Thorne, are vanzari anuale de un miliard de dolari, potrivit Forbes.


Cele doua actrite au crescut pe platourile de filmare si, in timp, au fost incluse pe lista actorilor principali. Pentru ca legea era stricta in privinta orelor pe care un copil atat de mic le poate juca in film, la inceput, cele doua jucau pe rand acelasi personaj in "Full House" si pentru ca producatorii nu au vrut sa stie ca este interpretat de doua gemene, pe generic aparea numele lor combinat: Mary Kate Ashley Olsen.


Surorile Olsen au portretizat-o pe Michelle in serialul "Full House" si au castigat proba pentru ca au fost singurele gemene care nu au plans la auditie. Serialul "Full House" il aduce in prim plan pe Danny Tanner, care, dupa ce sotia sa  moare pe neasteptate, este nevoit sa aiba grija de trei fete tinere, D.J., Stephanie si Michelle. Neavand pe nimeni care sa il ajute sa le creasca pe cele trei fete, Jesse Katsopolis si Joey Gladstone, prieteni de-ai lui Danny, sar in ajutorul acestuia, si vor face pe gardienii grijulii pentru cele trei fete.

 

. In 2003, cand au implinit 17 ani, jurnalistii de la  CNN au dezvaluit averea fiecarei surori, de 150 de milioane de dolari fiecare si prevesteau ca cele doua vor deveni miliardare pana la varsta de 21 de ani.


Ashley si Mary Kate Olsen au devenit cele mai tinere milionare din istoria Americii (fara a fi mostenitoare), reusind sa stranga milioane de dolari pana sa implineasca 10 ani. Postul VH1 le-a inclus in topul celor mai mari 100  copii-vedeta din lume.


In 2007, doar averea lui Ashley Olsen se ridica la 137 de milione de dolari.Brandul Dualstar s-a vandut pana astazi in peste 3000 de magazine din SUA si in 5.300 la nivel mondial. De 10 ani, surorile Olsen apar frecvent in topul celor mai puternice 100 de celebritati. In 2007, Forbes le-a clasat pe locul 11 in topul celor mai bogate femei din showbiz.

 

 


In timp, cele doua surori au devenit tot mai atrase de industria modei decat de actorie si si-au deschis o linie vestimantara proprie. Revista New York Times a declarat-o pe Mary Kate Olsen un "fashion icon" dupa ce a impus stilul "homeless", adoptat de sute de celebritati azi si alcatuit din ochelari cu rame foarte mari, cizme, pulovere largi, fuste inflorate si piese asimetrice.

 

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies