marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon debuteaza ca regizor! Vezi ce film va produce!

Cu un Oscar in buzunar pentru scenariu si cu aproape 15 ani de cariera ca actor, Matt Damon vrea sa arate ce poate si ca regizor!

Matt Damon debuteaza ca regizor! Vezi ce film va produce!

articole relationate

Cei de la Warner Bros. au castigat licitatia pentru proiectul "Father Daughter Time: A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses" film ce va fi produs de Matt Damon. 

Actorul de 40 de ani care a devenit cunoscut cu Good Will Hunting pentru a carui scenariu s-a ales si cu un Oscar vrea sa se implice ca actor si regizor. 

Scris de Matthew Aldrich, scenariul spune povestea unui om care fuge de autoritati alaturi de fiica sa, complicele sau la un  val de crime din 3 state americane.

Matt Damon a scos in acest an drama Margaret, va lansa la sfarsitul anului Happy Feet 2 si We Bought a Zoo si lucreaza la Elysium si drama lui Steven Soderbergh -  Liberace.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies