marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon este mai periculos decat Edward Snowden in noul trailer pentru "Jason Bourne". Actorul a dezvaluit antrenamentul "brutal" prin care a trecut pentru a fi in forma

S-a lansat primul trailer pentru al cincilea film din seria "Bourne", care marcheaza revenirea lui Matt Damon. Spectaculos si plin de actiune, filmul se anunta a fi captivant.

Matt Damon este mai periculos decat Edward Snowden in noul trailer pentru Jason Bourne . Actorul a dezvaluit antrenamentul brutal prin care a trecut pentru a fi in forma

Matt Damon revine in rolul agentului special Jason Bourne, in filmul "Jason Bourne". In primul trailer, Jason Bourne e descris chiar si mai periculos pentru agentiile guvernamentale decat Edward Snowden.


Actorul a dezvaluit ca a fost cumplit sa revina in forma pentru acest rol si a zis ca antremntele au fost brutale. "La primul film aveam 29 de ani si atunci credeam ca sunt foarte grele antrementele. Dar, acum am 45 de ani si mi se par brutale. Am urmat o dieta foarte stricta si am petrecut multe ore in sala de sport, timp in care m-am simtit mizerabil" a declarat actorul pentru BBC. Acesta a glumit ca "mi-ar placea ca in urmatorul film, Jason sa fie gras si fericit".
 

La carma filmarilor revine Paul Greengrass, cineastul britanic care a regizat "The Bourne Supremacy" and "The Bourne Ultimatum". Niciunul dintre ei n-a fost implicat in al patrulea film din serie, singurul in care rolul lui Jason Bourne a fost jucat de Jeremy Renner.


"Atat pentru mine cat si pentru Paul, aceste filme sunt foarte importante in carierele noastre. Am vrut demult sa ne intoarcem la povestea lui, iar succesul acestor filme ne-a permis sa facem si altle proiecte".
 

Din distributie fac parte Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones si Vincent Cassel, iar filmul se va lansa pe 27 iulie 2016.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies