marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon il da in judecata pe Michael Douglas pentru 113 milioane de $. Uite cat de mult s-au schimbat cei doi actori in filmul Behind the Candelabra

Doi dintre cei mai populari actori americani Matt Damon si Michael Douglas sunt de nerecunocut pana si pentru cei mai mari fani ai lor in noile imagini din "Behind the Candelabra" filmul care ecranizeaza biografia artistului Wladziu Valentino Liberace.

Matt Damon il da in judecata pe Michael Douglas pentru 113 milioane de $. Uite cat de mult s-au schimbat cei doi actori in filmul Behind the Candelabra


Filmul "Behind the Candelabra", produs de HBO si regizat de Steven Soderbergh ii aduce pe Matt Damon si Michael Douglas in rol de iubiti iar ultima imagine publicata de Vanity Fair ii arata pe cei doi intr-o ipostaza neasteptata. Pentru acest rol Michael Douglas a trebuit sa ia lectii muzicale si sa poarte proteze faciale.


Michael Douglas ii da viata pe micul ecran unuia dintre cei mai iubiti si populari enterteineri din secolul XX - cantaretul si pianistul american Wladziu Valentino Liberace. Intre anii '50-'70 Liberace era cel mai bine platit artist din lume, a dus o viata plina de excese si a murit de SIDA in 1987. La fel ca si Elvis Presley cu care a avut multe in comun, Wladziu Valentino Liberace, nascut in 1919 in saracie, si-a castigat faima la mijlocul secolului trecut cu personalitatea sa excentrica, jachetele stralucitoare si machiajul strident si excesiv.
 

 

Scenariul semnat de Richard LaGravenese se inspira din cartea de memorii “My Life with Liberace” a lui Scott Thorson, cel care a devenit amantul si confidentul lui Liberace in anul 1977, atunci cand nu avea decat 18 ani, in vreme ce partenerul lui de cuplu avea 57 de ani. Dupa 5 ani de relatie, Thorson a fost evacuat din penthouse-ul din Las Vegas aflat in proprietatea lui Liberace pentru a-i face loc unui baiat adolescent dupa care i se aprinsesera calcaiele pianistului homosexual.


Scott Thorson jucat de Matt Damon in film l-a actionat in judecata pe Liberace in anul 1982 si i-a cerut daune morale in valoare de 113 milioane de dolari, insa intre cei doi a intervenit o intelegere financiara de 95.000 de dolari in anul 1984. Liberace a decedat in casa lui din Palm Springs din cauza unui infarct pe data de 4 februarie 1987, la varsta de 67 de ani.


Scott Thorson era bodyguard si sofer de limuzina, dar tabloidele l-au considerat intotdeauna un vagabond, marturisind ca a scris aceasta carte autobiografica fiindca avea nevoie de bani si tragand concluzia ca despartirea amara si neocolita de scandaluri din anul 1982 i-a salvat viata de vreme ce Liberace s-a infectat ulterior cu virusul HIV. Filmul se va lansa pe TV in 2013.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies