marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon va juca in Interstellar, urmatorul film al lui Christopher Nolan: cu ce film vrea sa debuteze ca regizor

Desi mult asteptatul Interstellar se poate lauda cu nume mari in distributie ca Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Jessica Chastain sau Casey Affleck, Christopher Nolan a considerat ca mai poate include inca un nume rasunator productiei sale.

Matt Damon va juca in Interstellar, urmatorul film al lui Christopher Nolan: cu ce film vrea sa debuteze ca regizor

Astfel, Matt Damon care a mai colaborat in trecut cu regizori importanti de la Hollywood ca Steven Spielberg, Paul Greengrass, Terry Gilliam, Martin Scorsese, fratii Coen, Clint Eastwood, Cameron Crowe sau Neill Blomkamp va avea un rol in proiectul regizat de Nolan, scriu cei de la Collider.  Aceasta este prima colaborare dintre cei doi.

 
Potrivit informatiilor din presa de specialitate, urmatorul proiect cinematografic al lui Christopher Nolan se afla in stadiu de dezvoltare inca din 2006 cand Steven Spielberg, intrigat de subiectul principal al filmului- gaurile negre exista si ar putea fi utilizate pentru calatoriile in timp - a acceptat sa fie regizorul productiei si chiar a participat la un workshop pentru a afla mai multe despre subiect si a putea realiza filmul cat mai bine din punct de vedere stiintific.


In ciuda schimbarii regizorilor, ideea principala a filmului a ramas aceeasi: un grup de oameni de stiinta care va calatori printr-o gaura neagra va ajunge intr-o alta dimensiune. Conform The Huffington Post, Damon va avea un rol secundar in cadrul productiei, dar de o importanta cruciala pentru evolutia actiunii.

 

 


Nolan este unul dintre putinii regizori care au facut cu succes trecerea de la filme independente la filme cu succes urias la box-office. In ultimii 8 ani, cinefilii din intreaga lume au fost fermecati de geniul si talentul lui Christopher Nolan. Capodopera sa, trilogia The Dark Knight, a schimbat pentru totdeauna perceptia asupra filmelor cu super eroi, inspirate de benzile desenate. De la Memento si pana la The Dark Knight Rises, Nolan a impresionat publicul de fiecare data cu povesti inteligente si neconventionale.


Intre timp, Matt Damon s-a hotarat sa inceapa si cariera de regizor si dupa lungi ezitari asupra Promised Land, s-a hotarat ca A Foreigner corespunde cel mai bine cerintelor sale. Subiectul central al filmului il constituie uciderea avocatului devotat al lui Guatemalan – Rorigo Rosenberg la a carui inmormantare ruleaza o inregistrare in care ii este prezisa moartea si care il implica si pe presedintele statului, sotia acestuia si alte persoane apropiate.


Rosenberg spera ca aceasta inregistrare va atrage atentia asupra coruptiei din guven. Producatorii viitorului proiect cinematografic vor fi Paramount si Indiana Paintbrush.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies