marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew Fox, arestat dupa ce a fost prins beat la volan

Actorul Matthew Fox, unul dintre starurile din serialul de televiziune "Lost", a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost surprins de politia americana in timp ce isi conducea automobilul desi se afla sub influenta alcoolului.

Matthew Fox, arestat dupa ce a fost prins beat la volan

Starul american, in varsta de 45 de ani, a fost arestat in noaptea de vineri spre sambata. In automobilul sau se mai afla o persoana, informeaza site-ul TMZ.com, citat de people.com.Incidentul a avut loc in Oregon, statul american in care locuieste Matthew Fox. Se pare ca, inainte de a fi arestat, actorul se indrepta spre un restaurant fast food din apropiere de locuinta sa.Matthew Fox a fost arestat, dar a fost eliberat in cursul aceleiasi zile.


In septembrie 2011, Fox a fost implicat intr-un alt scandal, dupa ce a agresat o femeie care conducea un autobuz in orasul Cleveland. Reclamanta l-a dat in judecata pe actor, acuzandu-l de agresiune, de provocarea unor vatamari fizice si de inducerea unui stres emotional. Potrivit autoritatilor americane, actorul consumase alcool si in acest caz.


Matthew Fox este un actor american devenit celebru gratie rolului Jack Shephard din serialul de televiziune de succes "Lost: Naufragiatii". El a mai jucat in filme precum "Asii din maneca/ Smokin' Aces" (2007) si "Fiecare vede altceva/ Vantage Point" (2008).

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies