marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey alaturi de sotia sa Camila in prima imagine de la nunta lor

Matthew McConaughey arata in culmea fericirii alaturi de sotia lui Camila Alves in primele imagini de la nunta lor, publicate de revista People.

Matthew McConaughey alaturi de sotia sa Camila in prima imagine de la nunta lor

Actorul Matthew McConaughey s-a casatorit cu modelul Camila Alves, cu care era logodit din decembrie anul trecut si cu care are doi copii, in cadrul unei ceremonii restranse, in capitala statului american Texas, Austin, pe 9 iunie.

In varsta de 29 de ani, fotomodelul brazilian Camila Alves a purtat o rochie din dantela.

"Am decis sa ne casatorim pentru ca este o sansa la o aventura pe care o vom trai impreuna" a declarat Matthew McConaughey, in varsta de 42 de ani.

Cei doi au impreuna doi copii Levi (4 ani) si Vida(2 ani). Printre cei 120 de invitati de la nunta lor s-au numarat Reese Witherspoon, Kenny Chesney si Woody Harrelson

Starul american a cerut-o in casatorie pe Camila Alves in luna decembrie a anului trecut, si de atunci cuplul a fost foarte ocupat cu pregatirile de nunta. Presa americana relata in aprilie ca cei doi ar intentiona sa aiba o nunta exotica in Brazilia, ei vizitand in acea perioada mai multe locuri din tara de origine a modelului Camila Alves. McConaughey s-a nascut si a crescut in Texas.

De pe 20 iulie, actorul Matthew McConaughey va putea fi vazut in cinematografele din Romania in comedia cu stripperi Magic Mike.

Sursa foto: People


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies