marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey il va interpreta pe John F. Kennedy, in filmul "The Butler"

Matthew McConaughey il va interpreta pe John F. Kennedy, in filmul "The Butler", bazat pe poveastea reala a lui Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Alba pentru opt presedinti americani.

Matthew McConaughey il va interpreta pe John F. Kennedy, in filmul The Butler

McConaughey se alatura unei intregi suite de vedete care vor interpeta personaje celebre din istoria Casei Albe, in filmul lui Lee Daniels, a carui productie va incepe in luna iulie, informeaza contactmusic.com.


Printre acestea, se numara Minka Kelly, care o va interpreta pe Jackie Kennedy, Alan Rickman - in rolul fostului presedinte american Ronald Reagan, Jane Fonda - in rolul primei doamne Nancy Reagan, John Cusack - care are rolul lui Richard Nixon - si Oprah Winfrey, care va avea o aparitie episodica in rolul sotiei lui Eugene Allen.
Personajul principal va fi jucat de Forest Whitaker, laureat al premiului Oscar.


Numele lui Liam Neeson a fost vehiculat pentru rolul Lyndon B. Johnson, iar Nicole Kidman va juca de aemenea in aceasta pelicula biografica, dupa ce a mai colaborat cu regizorul Lee Daniels pentru "The Paperboy", care a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes, ce se incheie duminica.

 


Mathew McCoughney a fost de asemenea prezent la Cannes, cu doua filme aflate in competitia oficiala: "The Papaerboy" de Lee Daniels si "Mud" de Jeff Nichols.

 

Lee Daniels a regizat drama "Precious: Based on the Novel Push by Sapphire", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar in 2009.


Filmul "The Butler" are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani.

 

Sursa: Mediafax


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies