marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meg Ryan și Tom Hanks trăiesc Nopți albe în Seattle

Povestea tristă a unui bărbat și a băiețelului se transformă într-una dintre cele mai discutate teme la radioul local.

Meg Ryan și Tom Hanks trăiesc Nopți albe în Seattle
O comedie romantică, despre cum drama unei familii se transformă într-una dintre cele mai captivante povești de dragoste.
 
Arhitectul Sam Baldwin (Tom Hanks) se mută din Chicago în Seattle pentru a uita de moartea soției sale, dar nici nu ia în calcul să cunoască vreo altă femeie, alături de care să-și refacă viața. Băiețelul lui, Jonah, un copil precoce de 8 ani, caută diferite soluții uneori caraghioase pentru a-și scoate din impas tatăl, dorindu-și o nouă soție pentru el și o mamă pentru sine. Așa că, după ce îi vine ideea să sune la un post de radio local, unde povestește cum au rămas singuri, iar vocea lui impresionează sute de ascultătoare, drama lor devine tema principală de discuție la și sute de femei doresc să le vină în ajutor – inclusiv Annie Reed (Meg Ryan), o scriitoare din Baltimore.


 
Evident, urmează o serie de coincidente nostime, băiețelul lui Sam îndepărtând din preajma tatălui său femeile pe care consideră ca fiind nepotrivite.
 
Annie, pe de altă parte, are și ea un trecut amoros: urma să se căsătorească cu un alt bărbat, Walter, dar pentru că are îndoieli că el ar fi alesul ei, pleacă în ultimul moment la Seattle, unde află de povestea lui Jonah. Impresionată, aceasta îi scrie o scrisoare, dar ezită să o trimită. Cumva, însă, destinul își întinde mâna pentru a-i ajuta să se întâlnească și să formeze o familie.
 
 
Regizată de Nora Ephron, care a semnat și comedia romantică „When Harry Met Sally“, „Nopți albe în Seattle“/„Spleepless in Seattle“ (1993) a primit două nominalizări la Oscar.
 
Filmul este difuzat la Pro Cinema sâmbătă la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies