marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Toata lumea o adora acum 20 de ani: Meg Ryan, cea mai profitabila actrita din anii '90,  a ajuns de nerecunoscut. Imaginile care i-au socat pe fani

Una dintre cele mai iubite si populare actrite de la Hollywood si regina comediilor romantice in anii '90, a ajuns  de nerecunoscut. Actrita americana Meg Ryan a participat la o actiune caritabila in New York, dar fanii ei cu greu au putut sa accepte imaginea starului din "Nopti albe in Seattle".

Toata lumea o adora acum 20 de ani: Meg Ryan, cea mai profitabila actrita din anii 90, a ajuns de nerecunoscut. Imaginile care i-au socat pe fani

GALERIE FOTO Cum s-a transformat Meg Ryan

 

 

Obosita, cu doar putin machiaj si foarte slaba, Meg Ryan a fost departe de starul de Hollywood al anilor '90. Pana si tinuta aleasa de Meg Ryan a fost una in contrast cu vestimentatia obisnuita a ei. O rochie neagra, simpla, fara maneci,si fara prea multe bijuterii.
 


Meg Ryan si-a inceput cariera in urma cu 30 de ani, in serialul As The Wolrd Turns, in 1982. Insa 7 ani mai tarziu avea sa devina o adevarata celebritate dupa ce  a jucat intr-una dintre cele mai celebre comedii romantice, "When Harry Met Sally", unde a aparut alaturi de Billy Crystal. Actrita a intrat in istorie cu scena celebra in care mimeaza orgasmul in plin restaurant, in timp ce sta la masa cu Billy Crystal.

 

Intre 1990 si 2004, Meg Ryan era cea mai profitabila actrita de pe marile ecrane, iar fimele romantice in care a jucat ca "Sleepless in Seattle", "Sleepless in Seattle (1993), "French Kiss" (1995), "Addicted to Love" (1997), "City of Angels" (1998), "You've Got Mail" (1998), and "Kate & Leopold" (2001) au strans peste 870 de milioane de dolari la nivel mondial. La acel moment, criticul Richard Curliss de la revista TIME a numit- pe Meg Ryan "sufletul comediei romantice".

 

 

Divortata, Meg Ryan, in varsta de 50 de ani, are in prezent o relatie cu compozitorul John Mellencamp.

 

Sursa foto: Getty/Hepta


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies