marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mega actori cu salarii foarte mici. Cat castigau Oprah, George Clooney sau John Travolta inainte sa fie celebri

Acum au averi fabuloase si ii cunoaste o lume intreaga. Sunt platiti cu sute de mii de dolari si au averi de multe milioane, insa nu au fost mereu asa.

Mega actori cu salarii foarte mici. Cat castigau Oprah, George Clooney sau John Travolta inainte sa fie celebri

La inceputul carierei au acceptat roluri foarte putin platite. Acum au averi de milioane si nu mai joaca in orice film li se ofera.

 

Spencer Lacey Gains

Spencer Lacey Ganus este cunoscuta pentru ca si-a imprumutat vocea personajelor din cele mai populare filme animate ca Ice Age: The Meltdown Happy Feet si Frozen. Pentru vocea adolescentei Elsa, Spencer a fost platita cu numai 926 dolari. Avand in vedere ca filmul a avut incasari enorme, acesta este un salariu extrem de mic. 

 

 

Barkhad Abdi

Barkhad Abdi a jucat in filmul Captain Phillips alaturi de Tom Hanks. Actorul nascut in Somalia a fost remunerat cu 65.000 de dolari, ceea ce este foarte putin avand in vedere ca filmul a avut incasari de peste 55 de milioane de dolari.

 

 

Sean Astin

Sean Astin este vocea indragitelor personaje Special Agent Oso de pe Disney Junior si vocea lui Rafael din Teenage Mutant Ninja Turtles, de pe Nickelodeon. Poate rolul pentru care este cel mai cunoscut este acela al lui Sam Gamgee din seria Lord of the Rings. Pentru cele trei filme in care a filmat cativa ani a primit 250.000 de dolari. 

 

 

Chris Evans

Chris Evans a avut unul dintre cele mai mici salarii de la Marvel Avengers. Pentru rolul lui Captain America, actorul a primit numai 300.000 de dolari. Cand a jucat in The Avengers, actorul a primit o suma intre 2 si 3 milioane de dolari.

 

 

John Travolta

John Travolta a fost platit cu numai 5.000 de dolari pentru aparitia din filmul Pulp Fiction. Pe vremea cand s-a filmat Pulp Fiction, Travolta nu o ducea prea bine si de aceea a acceptat oferta lui Quentin Tarantino. La scurt timp, Travolta a avut roluri pe masura in Basic si Swordfish pentru care a primit pana la 20 de milioane de dolari.

 

 

George Clooney

George Clooney a fost mult timp cel mai talentat si mai dorit burlac de la Hollywood. Atunci cand s-a insurat a spulberat visul multor fane infocate. Pentru cele trei roluri din filmele pe care le-a scris, le-s regizat si in care a si jucat, actorul a incasat numai 120.000 de dolari.

 

 

Oprah Winfrey

Cand spui celebru si bogat te gandesti automat la Oprah. Inainte de a fi femeie de afaceri, prezentatoare de talk show sau sa aiba propria televiziune, Oprah a acceptat sa joace intr-un film pentru un salariu de 35.000 de dolari. Filmul s-a numit "The Color Purple", iar personajul ei, Sofia. 

 

Sursa: Therichest.com


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies