marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox, in pat cu Borat. Motivele pentru care The Dictator se anunta a fi cel mai ofensator film din 2012

Sacha Baron Cohen se intoarce si aduce cu el un arsenal de glume "ofensatoare" in cea de-a patra parodie produsa de el: The Dictator.

Megan Fox, in pat cu Borat. Motivele pentru care The Dictator se anunta a fi cel mai ofensator film din 2012

In mai 2012 actorul isi va lansa comedia The Dictator unde joaca rolul unui dictator din Orientul Mijlociu, un fel de combinatie intre Saddam Hussein si Muammar Gaddafi. Filmul va fi unul care va face valuri.

Comedia The Dictator spune povestea eroica a unui dictator care si-a riscat viata pentru a fi sigur ca democratia nu va ajunge niciodata in tara pe care a tiranizat-o cu atata dragoste, si este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

Filmul este o noua colaborare dintre Baron Cohen si regizorul Larry Charles, dupa “Borat” si “Bruno”. Dan Mazer (“Borat” “Bruno”), Ant Hines ("Borat" "Bruno") si Peter Baynham (“Borat”) vor fi producatori executivi, alaturindu-se, astfel, restului echipei nominalizate la Oscar si la Globurile de Aur, si castigatoare a unui Glob de Aur pentru “Borat”. Din distributie mai fac parte Anna Faris, John C. Reilly, Ben Kingsley si Megan Fox.

Nici nu s-a lansat bine primul trailer al filmului si deja presa a inceput sa vuiasca din cauza modului in care sunt prezentate SUA si tarile din Orientul Mijlociu.


Inca de la primele imagini din trailer personajul interpretat de Sacha Baron Cohen ajunge in SUA si anunta scandalos: "Ah America, the birthplace of Aids"! ( n.r. "America, locul unde s-a nascut SIDA"). Actorul apare si in timpul unei partide de sex cu personajul jucat de Megan Fox care arunca glume jignitoare la adresa clanului de vedete - Kardashian.  Trailerul cuprinde si imagini cu Barack Obama, Hillary Clinton si David Cameron vorbind despre sfarsitul tiraniei lui Saddam Hussein.

 


De asemenea, personjul jucat de John C. Reilly ii sugereaza dictatorului Sacha Baron Cohen sa viziteze Empire State Building inainte ca unul din "verii" lui sa-l "doboare!"


Filmul lui Sacha Baron Cohen din 2006, "Borat", a fost urmat de numeroase procese intentate de oameni care au sustinut ca au fost inselati si umiliti de actor, printre care si romani. Nici pelicula Bruno nu a scapat de scandaluri si procese.

Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorita filmului "Borat! - Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite", un documentar-parodie  despre un jurnalist kazah care descopera Statele Unite. Baron Cohen a primit pentru acest rol un Glob de Aur, in 2007. "Borat", lansat de 20th Century Fox in noiembrie 2006, a avut incasari de 261 de milioane de dolari in lumea intreaga si a obtinut o nominalizare la editia din 2007 a premiilor Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies