marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox si-a lasat fanii cu gura cascata la premiera filmului Friends with Kids. Vezi motivul! Galerie foto

Actrita de 25 de ani si-a aratat noile forme intr-o rochie rosie stralucitoare pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Toronto.

Megan Fox si-a lasat fanii cu gura cascata la premiera filmului Friends with Kids. Vezi motivul! Galerie foto

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Ieri frumoasa bruneta si-a promovat ultimul ei film, comedia Friends with Kids unde joaca alaturi de Kristen Wiig, Jon Hamm, Adam Scott si Jennifer Westfeld.
 

S-a plans ca ajunsese foarte slaba si ca arata ca un schelet, insa a renuntat la dieta stricta si si-a recuperat formele care au facut-o faimoasa in primele doua filme din seria Transformers.


Intrebata care este secretul ei, actrita a dezvaluit ca a renuntat la vegetarianism insa recunoaste ca face sport la sala de trei ori pe saptamana. Citeste si: 10 lucruri pe care nu le stiai despre Megan Fox!


Noul ei film, "Friends with Kids” urmareste o pereche de prieteni foarte buni trecuti de 30 de ani (Adam Scott si Jennifer Westfeldt), care remarca faptul ca aparitia copiilor in cuplurile pe care le cunosc modifica substantial relatiile dintre parteneri si decid sa depaseasca stress-ul cauzat de aceasta problema avand un copil impreuna si apoi intalnindu-se cu alte persoane.


Megan Fox joaca rolul unei frumoase ispite, care se implica intr-o aventura cu personajul jucat de Adam Scott.


Sursa foto: Getty/ Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies