marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox: actrita asteapta al doilea copil cu sotul ei, Brian Austin Green

Megan Fox si sotul ei, Brian Austin Green, asteapta cel de-al doilea copil al lor. Cuplul, care mai un copil de 10 luni, pe nume Noah, este extrem de bucuros de veste, conform Daily Mail.
 

Megan Fox: actrita asteapta al doilea copil cu sotul ei, Brian Austin Green

Un reprezentant al actritei a declarat pentru New York Post: “Pot sa confirm faptul ca Megan asteapta cel de-al doilea copil cu sotul ei, Brian. Amandoi sunt foarte fericiti.”


Megan Fox si Brian Austin Green au inceput sa se intalneasca in anul 2004 dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Hope & Faith. Ei s-au logodit initial in 2006, au anulat-o in 2009, dar in 2010 au pasit spre altar. Megan (27 de anui) si Brian (40 de ani) s-au casatorit in secret, in Hawaii, in iunie 2010.


Primul copil al cuplului, Noah, a aparut in septembrie anul trecut, iar acum il asteapta pe cel de-al doilea, in timp ce Brian mai are inca un copil de 11 ani din relatia pe care a avut-o in trecut cu actrita  Vanessa Marcil Giovinazzo.


Cand s-a nascut Noah, Megan si Brian au reusit sa pastreze in secret data de nastere a copilului timp de doua saptamani, dar Megan a confirmat in cele din urma si a scris pe pagina personala de Facebook: “Suntem onorati ca avem sansa sa fim parintii unui suflet frumos si ii sunt recunoscatoare pentru totdeauna Lui Dumnezeu ca-mi permite sa cunosc acest tip de iubire infinita, pura. Multumesc tuturor celor care imi trimiteti energie pozitiva si urari de bine.”



Ea a vorbit atunci despre dorinta de a avea mai multi copii si sa-i ofere lui Noah un frate. Vedeta din filmul “The Transformers” i-a spus anul acesta lui Marie Claire: “Tot ce am vrut sa fac in viata mea, a fost sa am un copil si, acum, in sfarsit, il am.Eu vreau doar sa-i ofer lui Noah tot ce pot. Si vreau sa am mai multi copii.”


Fox a pus pe plan secundar cariera de actrite in ultima perioada, insa nimeni nu poate uita scandalul monstru pe care l-a avut cu regizorul Michael Bay, dupa ce l-a numit "nazist" si a fost concediata. Insa, cei doi au ingropat securea razboilui si acum Megan este pe platourile de filmare din New York, unde o va juca  pe April O'Neil in filmul Teenage Mutant Ninja Turtles, produs chiar de Michael Bay.

 

 

 

In ciuda intarzierilor aparitiei filmului din cauza bugetului redus sau a reactiei violente a fanilor se pare ca lucrurile merg bine pentru filmul produs de Michael Bay, Teenage Mutant Ninja Turtles. Dupa ce Megan Fox a fost distribuita in rolul lui April O’Neil, prietena umana a celor patru testoase, producatorul a ales si actorii care le vor da viata celebrelor testoase si filmarile au inceput.

Alan Ritchson va fi Raphael, cea mai populara dintre cele patru testoase (alaturi de Donatello, Michelangelo si Leonardo) care vor apara orasul New York de The Shredder si alte forte ale raului. Raphael este testoasa cu bandana rosie, care foloseste ca arma doua sabii sai, fiind personajul in care adolescentii se regasesc adesea, datorita schimbarilor de dispozitie si a hormonilor furiosi, comportament tipic pubertatii. Numit dupa pictorul italian al secolului al XVI-lea, Raphael are o fire rebela care il indeamna sa faca legea cu propriile maini, infuriindu-l pe Master Splinter, uriasul sobolan sensei.

 

Megan Fox, pe platourile de la Teenage Mutant Ninja Turtles

 


Sursa foto: Getty

 


Galerie foto


Modifică setările cookies