marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson a pierdut rolul din "The Hangover 2", in urma obiectiilor formulate de ceilalti actori

Actorul australian Mel Gibson a ratat sansa de a juca in partea a doua a comediei "Marea mahmureala/ The Hangover 2", in urma obiectiilor formulate de ceilalti actori din distributia filmului, a anuntat, joi, regizorul peliculei, informeaza mediafax.ro.

Mel Gibson a pierdut rolul din The Hangover 2 , in urma obiectiilor formulate de ceilalti actori

articole relationate

Regizorul Todd Phillips si reprezentantii studiourilor Warner Bros. au anuntat, la inceputul saptamanii, ca Mel Gibson va interpreta rolul unui specialist in arta tatuajelor in comedia "The Hangover 2". Dupa cateva zile insa, ei au fost nevoiti sa retraga oferta facuta actorului australian.

"Cred ca Mel ar fi fost minunat in acest rol si am beneficiat de sprijinul total oferit de studiourile Warner Bros. Insa mi-am dat seama ca realizarea unui film reprezinta un efort colectiv, iar aceasta decizie trebuie sa fie pe deplin sprijinita de actorii din distributie si de membrii echipei de filmare", a declarat Todd Phillips, intr-un comunicat emis impreuna cu studiourile Warner Bros.

"The Hangover 2" ii va aduce din nou impreuna pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms si Justin Bartha, care au interpretat in filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecati intr-o calatorie plina de peripetii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. In continuarea acestei comedii, care a avut un imens succes de casa, actiunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura si de aceasta data regia filmului.

Lansarea urmatorului film in care joaca Mel Gibson, comedia "Beaver", regizata de Jodie Foster, a fost amanata de compania Summit Entertainment, din cauza scandalurilor care au afectat viata personala a actorului, anchetat pentru o presupusa agresiune comisa asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.

In anii '90, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din lume. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun film", in 1995, cu pelicula "Inima neinfricata". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" si "Apocalypto" a revenit in ianuarie pe marile ecrane, dupa o pauza de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness".


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies