marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson ii enerveaza din nou pe evreii din SUA: va face un film despre un legendar luptator evreu

Mel Gibson incinge din nou spiritele in SUA: actorul si-a pus in cap din nou comunitatile evreiesti dupa ce presa a scris ca pregateste un nou film despre evrei.

Mel Gibson ii enerveaza din nou pe evreii din SUA: va face un film despre un legendar luptator evreu

"Sa-l pui pe Mel Gibson regizor sau actor intr-un film ca Judah Maccabee este ca si cum l-ai numi pe Madoff sef la Comisia de Valori Mobiliare si Burse din SUA" a declarat rabinul Marvin Heir, citat de Hollywood Reporter.

Criticat pentru viziunea sa antisemitica dupa filmul din 2004, The Passion of the Christ, Mel Gibson planuieste sa produca si sa regizeze un film despre Judah Maccabee - un legendar luptator evreu care a eliberat Ierusalimul ( eveniment celebrat de Hanuka) si a condus revolta macabitilor impotriva seleucizilor in 160 I.H.


Filmul va fi produs de Warner Bros. si de compania lui Gibson -  Icon Productions. Pentru moment doar implicarea ca producator a lui Gibson este sigura.


Replica comunitatilor evreiesti nu s-a lasat mult timp astepata. "Judah Maccabee este un erou universal care a luptat pentru libertatea credintei sale. Merita mai mult. Mel Gibson nu are niciun fel de respect pentru credintele altor oameni" a declarat Abraham Foxman presedintele Ligii Anti-Defaimare, o organizatie evreieasca.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies