marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meryl Streep a atras toate privirile la premiera filmului Hope Springs. Cum i-a eclipsat actrita de 63 de ani pe cei prezenti la eveniment

Meryl Streep (63 de ani) a impresionat la premiera filmului Hope Springs de la New York, prin tinuta aleasa, demonstrand inca o data ca femeile pot arata bine chiar la o varsta inaintata.

Meryl Streep a atras toate privirile la premiera filmului Hope Springs. Cum i-a eclipsat actrita de 63 de ani pe cei prezenti la eveniment

Cu zambetul de buze, imbracata intr-o rochie rosie, foarte bine accesorizata, Meryl Streep a stralucit la premiera ultimului sau film, Hope Springs, un film in care actrita care a castigat in acest an premiul Oscar pentru interpretarea din The Iron Lady, joaca rolul lui Kay After, o femeie care decide ca dupa 30 de ani de casnicie are nevoie de o schimbare si participa alaturi de sotul sau, Arnold (Tommy Lee Jones) la ore de consiliere.
 

Kay apeleaza la ajutorul unui psiholog specializat in relatiile de cuplu si incearca sa-l convinga pe Arnold sa o insoteasca la o sedinta, lucru care se dovedeste o adevarata provocare pentru cei doi a caror viata capata un nou sens dupa aceasta vizita.

 


Reactiile venite din partea publicatiilor din SUA au fost pozitive, majoritatea dintre acestea laudand evolutiile celor doi actori, dar si scenariul realizat de Vanessa Taylor. "O surpriza placuta: o dramedie pentru publicul larg care prezinta cu inteligenta provocarile unui cuplu casatorit", au scris cei de la Variety, in timp ce Hollywood Reporter caracterizeaza filmul drept o "o drama comica decat o comedie romantica despre cupluri trecute de prima tinerete, Hope Springs aduce putine surprize, dar ofera multa caldura". Filmul apare in cinematografele din SUA pe 8 august 2012. 

 


Mary Louise Streep s-a nascut pe 22 iunie 1949, in Summit, New Jersey si este supranumita de fani "Streepers". A studiat teatrul la Universitatea Yale. A absolvit Colegiul Vassar in 1971 si Liceul Bernards. A studiat la Universitatea Dartmouth unde si-a inceput cariera jucand in piese de teatru. De-a lungul unei cariere pe care a inceput-o in 1971, actrita a primit 17 nominalizari la Oscar, castigand trei statuete pentru rolurile din Kramer vs Kramer (1979), Sophie's Choice (1982) si The Iron Lady (2011).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies