marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meryl Streep, Demi Moore si Ang Lee vin in vizita la “Lumea Pro Cinema”

In editia din 30 august a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata in fiecare duminica, de la ora 15:00, telespectatorii Pro Cinema ii vor putea intalni pe Meryl Streep, Demi Moore, Ang Lee si Eric Bana care vor vorbi despre cele mai recente filme ale lor, care urmeaza sa fie lansate in cinematografe.

Meryl Streep, Demi Moore si Ang Lee vin in vizita la “Lumea Pro Cinema”

Ashton Kutcher si sotia sa, Demi Moore, au stralucit la premiera comediei “Playboy de LA” care a avut loc, bineinteles, in Los Angeles. Insotiti de fiica actritei din prima casatorie, Rumer Willis, celebrul cuplu a trebuit sa faca fata zecilor obiective atintite spre ei.

Ashton interpreteaza in acest film un rol despre care gurile rele au spus ca este “rupt din viata lui” – un tanar care profita din plin de avantajele vietii de gigolo si seduce femei mai in varsta, in timp ce se bucura de viata de lux alaturi de prietena sa, o avocata de succes. Iar cum Demi este cu 15 ani mai in varsta decat Ashton, barfele nu s-au lasat asteptate.

Taking Woodstock”, noul film al lui Ang Lee despre inceputurile celebrului festival, a avut premiera in Statele Unite. La 40 de ani de la celebrul eveniment, Ang Lee vorbeste atat despre noul sau film, dar si despre amintirile pe care le are despre Woodstock.

Meryl Streep surprinde din nou cu rolul din ultimul sau film, “Julie si Julia”, care este povestea plina de savoare a Julie Child, primei femeie bucatar ajunsa vedeta de televiziune in Statele Unite.

In editia din 30 august a emisiunii “Lumea Pro Cinema” telespectatorii o pot vedea pe frumoasa Karolina Kurkova intr-o noua postura, caci aceasta se pare ca a hotarat sa schimbe podiumul de moda, cu platourile de filmare.

Supermodelul de origine ceha spune ca nu refuza niciodata un proiect promitator. Rolul din “GI Joe – Ascensiunea Cobrei”, desi diferit de ceea ce este obisnuita, a venit la momentul potrivit.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies