marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meserii bizare pe care le-au avut vedetele: ce faceau starurile de la Hollywood inainte sa devina celebre

Inainte de a devenit celebri, multi actori si multe staruri de la Hollywood au avut meserii neobisnuite sau mai putin placute. Drumul celebritatii n-a fost chiar unul usor nici pentru Brad Pitt sau Whoopi Goldberg.

Meserii bizare pe care le-au avut vedetele: ce faceau starurile de la Hollywood inainte sa devina celebre

Brad Pitt a fost mascota pentru El Pollo Loco si sofer de limuzina pentru stripperite

 

Brad Pitt este astazi unul dintre cele mai mari staruri de film din lume. Insa, inainte de a devenit celebru, actorul de 50 de ani a avut un job destul de rusinos. Actorul a lucrat ca mascota pentru lantul de restaurante El Pollo Loco. Astfel, putini clienti stiau ca baiatul din costumul de gaina avea sa devina unul dintre cei mai sexy, celebri si iubiti actori. Insa, acesta n-a fost singurul sau job ciudat. Acesta a fost si sofer de limuzina pentru stripperite. "Jobul meu era sa le duc cu masina la diverse petreceri de burlaci. Uneoir, intram, le colectam eu bascisurile si le dadeam."

 

Whoopi Goldberg era make-up artist la o firma de pompe funebre


Inceputurile lui Whoopi Goldberg sunt destul de macabre. Inainte de a fi actrita, aceasta a lucrat ca make-up artist la o firma de pompe funebre si se ocupa de aspectul celor decedati. Insa, nu a lucrat foarte mult, iar schimbarea de cariera a fost una mai mult decat inspirata.  Whoopi este azi considerata un simbol in SUA si una dintre cele mai influente personalitati din SUA.

 

Channing Tatum a fost stripper

 

Channing Tatum lucra ca stripper in tinerete si ce-i drept avea succes, pentru ca si castiga decent din meseria asta. Actorul nu s-a jenat niciodata sa recunoasca ce facea in tinerete, iar mai tarziu, regizorul Steven Soderbergh a fost atat de intrigat de experientele sale, incat a facut un film inspirat de povestea de viata a lui Tatum. "Magic Mike" a adus in prim plan lumea stripperilor si ce inseamna aceasta viata, iar filmul l-a avut in rol principal chiar pe Channing Tatum si i-a ridicat si mai mult cariera. Azi, Channing Tatum este unul dintre cei mai populari actori, cu un succes fenomenal in box-office.

 


 

 

Hugh Jackman era clovn

 

Hugh Jackman si-a pus in valoare talentul artistic intr-un mod...mai putin faimos. Acesta a lucrat ca clovn timp de 3 ani si mergea pentru 50 de dolari, la petreceri pentru copii. Insa, actorul nu se jeneaza si a recunoscut si astazi ca i-a placut. "Imi placea sa ma prostesc si ma amuzaum copiii". Pare greu de crezut ca Wolverine era vopsit pe fata si purta un nas rosu, nu?

 

 

Matthew McConaughey a lucrat la o ferma de pui

Matthew McConaghey nu a avut prea multe optiuni in tinerete. Asa ca pentru o scurta perioada de timp, acesta a lucrat la o ferma de gaini din Australia, unde era responsabil cu taierea gainilor. Insa, acesta a avut sansa sa isi schimbe destinul, iar astazi este un actor respectat de industrie pentru modul in care si-a reinventat cariera si  a reusit, dintr-un actor frumusel catalogat doar pentru comedii, sa ia un Oscar intr-un rol tulburator (Dallas Buyers Club) si sa arata ca are o forta actoriceasca deosebita in filme dramatice.

 

George Clooney a vandut pantofi

 

Imaginati-va cum ar fi fost sa intrati intr-un magazin de pantofi, iar cel care va serveste sa fie George Clooney. Unul dintre cei mai doriti barbati din lume a lucrat ca vanzator de pantofi in tinerete, insa a fost un job temporar. Traiectoria lui e spectaculoasa, astazi fiind un regizor si actor respectat, un artist respectat la nivel global si pentru actiunile sale sociale sau politice.

 

Christopher Walken a fost imblanzitor de lei

 


Si Christopher Walken a avut un job neobisnuit in tinerete. Acesta a fost imblanzitor de lei la 15 ani, cand s-a alaturat unui circ ambulant. La cat de carismatic si impunator este actorul, nu pare greu de crezut ca s-a descurcat cu imblanzirea leilor.

 

Sylvester Stallone curata custile de lei de la zoo

 

Nici Sylvester Stallone nu a avut un inceput stralucit. Inainte de a da marea lovitura la Hollywood, Stallone lucra la Gradina Zoologica din Central Park, New York si era cel responsabil cu curatarea custilor in care stateau leii.

 

Sursa: Business Insider


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies