marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

MGM si Warner Bros isi unesc fortele pentru a lansa o noua trilogie Stargate: Roland Emmerich va vi fi regizorul proiectului

Doua dintre cele mai mari studiouri de film din lume isi unesc fortele pentru a lansa o noua trilogie bazat pe filmul Stargate din 1994, anunta cei de la Hollywood Reporter.

MGM si Warner Bros isi unesc fortele pentru a lansa o noua trilogie Stargate: Roland Emmerich va vi fi regizorul proiectului

Roland Emmerich va semna regia proiectului, el fiind cel care s-a ocupat si de filmul original. Dead Devlin, care a fost co-scenarist la primul film, va fi implicat de aceasta data in calitate de producator.
 

 

Filmul Stargate s-a lansa in 1994 si i-a avut in rolurile principale pe Kurt Russell si James Spader. Povestea aduce in prim plan un grup de soldati americani din trupele speciale care descopera o gaura de vierme si astfel poarta catre alte planete. Emmerich a spus in nenumarate randuri ca este interesat sa faca un remake sau reboot la filmul original si parea foarte incantat, semn ca e posibil sa aibe deja o idee despre cum va arata filmul.

 

 

Momentan, regizorul pregatreste Independence Day 2, continuarea celebrului film din 1998, cu Will Smith, insa nu se stie inca oficial la ce data se va lansa.

Filmul din 1994 a dat nastere unei francize de succes, ce a dus si la crearea mai multor seriale TV ca Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Stargate Universe. Originalul film a fost un adevarat hit, cu incasari mondiale de 200 de milioane de dolari la acea vreme.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies