marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Mi-a salvat viata". Jennifer Lawrence a fost la un pas de tragedie in timpul filmarilor pentru The Hunger Games. Vezi ce a patit actrita si cine a salvat-o

Filmarile pentru The Hunger GamesȘ Mockingjay - Part 2 nu au fost lipsite de incidente, Jennifer Lawrence fiind la o pas de a trece printr-o tragedie.

Mi-a salvat viata . Jennifer Lawrence a fost la un pas de tragedie in timpul filmarilor pentru The Hunger Games. Vezi ce a patit actrita si cine a salvat-o

Incidentul in care a fost implicata actrita s-a petrecut in timpul filmarilor pentru franciza The Hunger Games, Woody Harrelson fiind cel care i-a salvat viata lui Jennifer Lawrence.


"Jennifer tocmai inghitise un pumn de vitamine, cu un pahar de apa, dar o pastila i s-a oprit in gat. Deodata a inceput sa se inece, sa se sufoce, ducand mana la gat in timp ce fata i se inrosea. Toata lumea din jur a inghetat, nestiind cum sa procedeze. Dar cand cineva din echipa de filmare a strigat 'Ajutor!', Woody a alergat si a lovit-o repede pe spate. Cand acest lucru nu a mers, a cuprins-o cu bratele, a strans-o puternic de doua ori, iar pastila i-a eliberat caile respiratorii", a declarat o sursa pentru The National Enquirer.



Jennifer Lawrence i-a multumit lui Woody, precizand ca i-a fost teama intrucat si-a dat seama ca ar fi putut sa moara.


"Mi-ai salvat viata. Chiar nu puteam sa respir (...). Am crezut ca o sa mor", ar fi spus Jennifer Lawrence, conform aceleiasi surse.


Woody Harrelson, nascut pe 23 iulie 1961, este castigator al unui premiu Emmy si a fost nominalizat de doua ori la Oscar. Harrelson a devenit cunoscut odata cu rolul din sitcomul "Cheers". Printre rolurile sale notabile se numara cele din filme precum "Scandalul Larry Flynt", "La hotarul dintre viata si moarte", "Nascuti asasini", "Ultimul radio show", "Nu exista tara pentru batrani", "Bun venit in Zombieland", "Mesagerul", "2012" si "Jocurile foamei".
 


Jennifer Lawrence, nascuta pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, este una dintre actritele americane tinere in ascensiune. La varsta de 14 ani, Jennifer a decis sa urmeze o cariera in actorie si si-a convins parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente si a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a incepe o cariera in domeniu.


A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/ The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita.



Jennifer Lawrence a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", la cea de-a 85-a gala de decernare a acestor distinctii, in 2013.


Actrita americana s-a remarcat pe marele ecran cu rolul adolescentei Katniss Everdeen din franciza "The Hunger Games/ Jocurile foamei". Aventurile din celebra saga vor continua cu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", ce va avea premiera in Romania pe 21 noiembrie, si cu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", ambele in regia lui Francis Lawrence.



sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies