marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Bay: omul din spatele Transformers va regiza adaptarea lui Ghost Recon, unul dintre cele mai populare jocuri video

Michael Bay si-a gasit un nou proiect cu potential de franciza. Regizorul seriei Transformers a semnat cu cei de la Ubisoft pentru a dezvolta un film de lungmetraj bazat de jocul video Ghost Recon, inspirat de romanele lui Tom Clancy, scriu cei de la Variety.

Michael Bay: omul din spatele Transformers va regiza adaptarea lui Ghost Recon, unul dintre cele mai populare jocuri video


Ghost Recon, cel mai bine vandut joc video al companiei Ubisoft in acest moment, care a ajuns deja la 24 de milioane de copii vandute intr-un an, va fi transformat intr-o super productie la Hollywood, de catre Michael Bay, regele exploziilor, asa cum este supranumit la Hollywood. Warner Bros se afla in discutii cu Ubisoft pentru a produce un blockbuster si daca proiectul va avea succes, acesta ar putea deveni o noua franciza de actiune. Michael Bay asteapta sa primeasca un scenariu, iar daca va fi multumit se va ocupa de regia filmului.
 

 

Ghost Recon urmareste o trupa fictiva din Forte Speciale ale armatei americane, care lucreaza in secret pentru presedintele SUA. Trupa speciala actioneaza ca o armata proprie a celui mai puternic om din lume si are la dispozitie cele mai noi arme si tehnologii pentru a conduce diverse operatiuni la nivel global.  In acest moment, a fost realizat un scurtmetraj live-action care sa arate cum ar putea fi transpus jocul in film. Filmuletul a fost produs de Ridley Scott si regizat de Herve de Crecy.

 


 


Ghost Recon nu este singurul joc al celor de la Ubisoft care devine film de lungmetraj. Anul trecut, Ubisoft a anuntat ca se va face o adaptare cinematografica dupa un alt joc celebru, Assassin's Creed. Rolul principal urmeaza sa-l interpreteze Michael Fassbender, unul dintre actorii cu cea mai rapida ascensiune din ultimii ani.  Splinter Cell este si el un proiect viabil, care l-ar aduce pe Tom Hardy in rol principal.

 

Ghost Recon ar fi primul film pe care Michael Bay il face alaturi de studiourile Warner Bros. Pana acum, Bay a lucrat cu Paramount, Universal sau DreamWorks.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies