marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Bay, regizorul de 2.6 miliarde de dolari. Motivul pentru care vrea sa faca un nou film din cea mai iubita serie cu roboti, Transformers  

Michael Bay nu renunta si continua una dintre cele mai iubite francize din lume. Regizorul a anuntat ca doreste sa faca  Transformers 4, insa doar daca va ajunge la o intelegere cu Paramout Pictures.

Michael Bay, regizorul de 2.6 miliarde de dolari. Motivul pentru care vrea sa faca un nou film din cea mai iubita serie cu roboti, Transformers

Dupa ce a facut cele trei filme din seria Transformers, care au adunat milioane de fani in lumea intreaga si au facut incasari de 2.6 miliarde de dolari la nivel mondial, Michael Bay, regizorul care face minuni la Hollywood, a anuntat ca nu va mai regiza un alt film cu robotii gigantici. Se pare ca s-a razgandit iar zilele trecute a lansat vestea care i-a bucurat la maxim pe fani: e decis sa faca si Transformers 4.


In 2011, Transformers 3: Dark of The Moon a fost unul din cele mai mari succese de box office, incasand 1 miliard de dolari la nivel mondial. Lansat in 3D si format IMAX, filmul a fost o adevarata bijuterie din punct de vedere al efectelor speciale. In vara, Bay a anuntat ca nu se mai intoarce pentru a face un alt film, la fel si Shia LaBeouf, actorul principal.

Se pare ca la 6 luni de la succesul fenomenal al lui Transformers 3: Dark of The Moon, regizorul de 46 de ani a revenit asupra decizie sale si este gata sa le ofere fanilor un nou film cu Autoboti si Decepticoni.

In vara, Bay sustinea ca doreste sa isi indrepte toata atentia catre filmul sau mai putin cunoscut, Pain and Gain, pentru care este in discutii cu Dwayne Johnson, in rol principal. 

Zilele trecute, presa de profil din SUA scria ca Michael Bay a ajuns la o intelegere cu studiourile Paramount: va regiza Transformers 4 daca studiourile ii dau unda verde pentru Pain and Gain si daca sunt de acord ca mai intai sa filmeze comedia neagra si abia pe urma sa se apuce de al patrulea film din celebra serie. Filmarile pentru Trasnformers 4 ar trebui sa inceapa in iarna lui 2012.


Bay este atat de obsedat de proiectul sau Pain and Gain incat este dispus sa il finanteze din propriul buzunar.


In acest moment, nu se stie nimic despre scenariu sau subiectul celui de-al patrulea film cu roboti, dar este sigur ca nu va fi un prequel. La fel de sigur este si faptul ca Shia LaBeouf, starul seriei, nu se va mai intoarce.


Chiar daca nu au batut inca palma si Bay mai are timp sa se razgandeasca, toata lumea pare incantata de ideea revenirii lui. Steven Spielberg, unul din producatorii seriei, a declarat ca isi doreste ca Bay sa faca si al patrulea film.


Considerat un guru al efectelor speciale si al tehnologiei 3D, Michael Bay a stat la baza uneia dintre cele mai spectaculoase francize din istorie si are in palmares blockbustere de succes ca Armageddon, Pearl Harbor, Bad Boys si The Island.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies