marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Bay va produce Testoasele Ninja unul dintre cele mai mari succese financiare din anii '90. Iti mai aduci aminte de Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael?

In copilarie, fiecare baiat le-a vazut de cel putin 4 ori. Gurul efectelor speciale, regizorul Michael Bay, cel care a realizat trilogia Transformers, este producatorul care scoate de la naftalina Teenage Mutant Ninja Turtles, unul dintre cele mai mari succese financiare din anii '90

Michael Bay va produce Testoasele Ninja unul dintre cele mai mari succese financiare din anii 90. Iti mai aduci aminte de Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael?

Regizorul Jonathan Liebesman, responsabil pentru filme ca Battle: Los Angeles ( 2011) si Wrath of the Titans (2012)  va regiza noile aventuri ale celor patru eroi cu carapace, Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael cu puterile si abilitatile in artele martiale.


Cei patru eroi inspirati de benzile desenate create de Kevin Eastman si publicate de Mirage Studios in 1984 s-au bucurat de un succes imens inainte de a ajuge in 1990 pe marile ecrane. Pelicula regizata de Steve Barron si cu o distributie formata din Judith Hoag, Elias Koteas si Josh Pais a fost urmata de 3 sequeluri in 1991, 1993 si 2007.



Teenage Mutant Ninja Turtles a fost un mega hit in 1990 cand facea incasari in SUA de 135 de milioane de dolari in SUA si depasea filme ca Total Recall sau Greu de Ucis 2. Patru testoase si un sobolan se transforma intr-o stare umanoida datorita unui gel mutagenic din canalizare. Sobolanul Splinter devine mentorul (sensei), invatandu-i pe cei patru tot ce stie despre Ninjitsu pentru a se lupta cu raufacatorul Shredder.


Mizand pe cele patru personaje simpatice cele 4 filme din serie au adus venituri de peste 200 de milioane de dolari si au stat la baza unor serii de desene animate. Universul Testoaselor Ninja a fost insa si mai profitabil la nivel mondial in termeni de merchandising. Casa de productie Platinum Dunes a lui Michael Bay a cumparat in 2009 drepturile pentru film cu 60 de milioane de $. Noul film care va fi realizat in colaborare cu Paramount  se va lansa in 2013-2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies