marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas arata impresionant la 9 luni dupa ce a batut cancerul. Galerie foto de la premiera filmului Contagion

Aseara a avut loc la New York premiera filmului Contagion. Culme vedeta care a furat ochii pe covorul rosu nu a fost unul dintre actorii din film ci Michael Douglas care a impresionat cu noua sa infatisare dupa luni in care a parut doborat de boala.

Michael Douglas arata impresionant la 9 luni dupa ce a batut cancerul. Galerie foto de la premiera filmului Contagion

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


La 9 luni dupa ce a anuntat ca a invins cancerul Michael Douglas ( 66 de ani) a aratat ca in zilele bune la premiera americana a ultimului film semnat de Steven Soderbergh - Contagion.
 

"Ma simt bine. Am invins boala si am gene puternice. Mama mea are 88 de ani iar tatal meu 94, asa ca sunt norocos" a declarat actorul.


Regizorul Steven Soderbergh  care anuntase cu ceva timp in urma ca se va retrage din lumea filmului a profitat de eveniment pentru a-i linisti pe fani, spunand ca isi va lua o vacanta mai lunga, insa nu se va renunta la regie.


Contagion prezinta pericolul prin care trece o societate a viitorului, amenintata cu disparitia din cauza unei pandemii, provocata de un virus extrem de agresiv, ce face milioane de victime. Pelicula ii aduce din nou impreuna pe actorii din "Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley" - Jude Law, Gwyneth Paltrow si Matt Damon. Din distributia acestui film mai fac parte Marion Cotillard, Kate Winslet si Laurence Fishburne.

La premiera din SUA au fost prezenti doar Matt Damon alaturi de sotia sa Luciana, Marion Cotillard care a aratat intr-o forma de zile mari dupa ce a nascut in mai si regizorul Steven Soderbergh.


Thrillerul Contagion va ajunge pe marile ecrane din Romania pe 30 septembrie.


Sursa foto: Getty
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies