marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas: "Nu am cancer la gat". Actorul a marturisit ca a mintit in legatura cu tipul de cancer de care a suferit pentru a-si proteja cariera

Michael Douglas a revenit in centrul atentiei dupa ce a oferit o declaratie extrem de surprinzatoare. Actorul a marturisit ca a mintit in legatura cu cancerul la gat.

Michael Douglas: Nu am cancer la gat . Actorul a marturisit ca a mintit in legatura cu tipul de cancer de care a suferit pentru a-si proteja cariera

Actorul american a recunoscut ca a mintit in legatura cu tipul de cancer cu care a fost diagnosticat. Michael Douglas a declarat in presa ca sufera de cancer la gat, insa in realitate este vorba despre cancer la limba. Actorul explicat motivele sale in cadrul unui interviu acordat prietenului sau Samuel L. Jackson.

"Chirurgul mi-a spus sa spun ca este cancer la gat. L-am intrebat de ce si mi-a raspuns ca daca nu merge bine, imi voi pierde o parte din falca si limba, asa ca am fost de acord", a declarat Douglas, potrivit Daily Mail.


Actorul se afla in plin turneu de promovare al filmului Wall Street: Money Never Sleep si s-a ferit sa spuna ce a patit: "Nu puteam sa amanam turneul, insa doctoul m-a sfatuit sa fac public faptul ca sufar de cancer, pentru ca tratamentul pentru afectiunile la limba ar putea fi dure si evidente. Atunci el mi-a sugerat sa spun ca este cancer la gat." Insa, actorul nu a indus pe nimeni in eroare in ceea ce priveste etapele de vindecare si tratamente. Acesta recunoaste ca a fost  gresit diagnosticat de mai multe ori si ca a trecut prin luni de cosmar.

 

In urma cu cateva luni, Michael Douglas si-a socat fanii dupa ce a spus ca s-a imbolnavit de cancer din cauza sexului oral. Intr-un interviu publicat de cotidianul The Guardian, actorul american recunoaste ca tumoarea a fost cauzata de o boala transmisibila pe cale sexuala.
 

 

"Fara sa intru in detalii, acest tip de cancer este produs de virusul papilloma uman (HPV) si poate aparea la cei care practica sexul oral. Am crezut initial ca grijile pe care mi le faceam din cauza incarcerarii fiului meu ar fi contribuit la declansarea cancerului, dar nu este asa, cancerul a fost cauzat de o boala cu transmitere sexuala", a declarat Michael Douglas.


 

Referitor la perioada in care a fost diagnosticat cu cancer la gat, actorul a mai spus: "A fost greu. Cancerul in faza a IV-a si procesul de chimioterapie au insemnat mult. Asa ceva te poate epuiza. Chimioterapia a distrus si ce era bun in mine. Eram foarte slabit".  Michael Douglas a anuntat in ianuarie 2011 ca a reusit sa invinga cancerul, dupa ce a urmat o forma agresiva de terapie, in urma careia a slabit circa 15 kilograme. El s-a declarat increzator atunci in privinta faptului ca a invins aceasta boala.

 

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a castigat doua premii Oscar, unul in calitate de producator al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", impreuna cu Saul Zaentz, in 1976, iar celalalt pentru rolul din filmul "Wall Street". Michael Douglas a aparut in numeroase lungmetraje, precum "Idila pentru o piatra pretioasa" si "Wonder Boys", insa rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de politie Steve Keller, pe care l-a interpretat in cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Strazile din San Francisco", difuzat de postul ABC intre anii 1972 - 1976.

 

 

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies