marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas se pregateste pentru un nou rol

Actorul american in varsta de 66 de ani a declarat intr-un show de televiziune ca a invins cancerul de gat cu care a fost diagnosticat in august 2010.

Michael Douglas se pregateste pentru un nou rol

Invitat in emisiunea matinala „Today”, Michael Douglas i-a marturisit prezentatorului ca se simte usurat si ca a scapat, cel putin temporar, de cancer: „Tumoarea a disparut. Dar trebuie sa merge la control lunar pentru a ma mentine. Cred ca nu poate fi vorba inca de o bucurie totala. Dar au trecut sase luni dificile.”

Acum, Michael Douglas se pregateste pentru urmatorul sau rol in noul film al lui Steven Soderbergh, "Liberace". Filmarile vor incepe in mai sau iunie 2011

Intrebat ce face pentru a reveni la greutatea normala, actorul a afirmat ca a mancat cat a putut de mult. Din cauza tratamentului pe baza de radatii a pierdut in jur de 15 likograme in timpul terapiei. De aceea, s-a antrenat intens intr-o sala de sport.

Cu aceeasi ocazie, Douglas a declarat si ca este surprins de faptul ca a scapat de boala, mai ales la ce informatii avea el despre acest tip de cancer. In perioada in care s-a aflat sub tratament, vedeta americana a aparut foarte rar in public. Fanii sai au avut ocazia sa il vada preponderent in poze paparazzi din timpul plimbarilor sale alaturi de familie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies